Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:50 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 18:38

Παραιτήθηκε ο Μπαταγιάννης από την προεδρία της Super League

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης υπέβαλλε την παραίτησή του από την προεδρία της Super League για προσωπικούς λόγους. Προσωρινός πρόεδρος ο Χρήστος Δάρας.

Την παραίτηση του Βαγγέλη Μπαταγιάννη από τη θέση του προέδρου της Super League ανακοίνωσε η Λίγκα το μεσημέρι της Τετάρτης (10/4).

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Super League, η απόφαση του κυρίου Μπαταγιάννη να παραιτηθεί από την προεδρία της Λίγκας οφείλεται σε προσωπικούς λόγους.

«Ανακοινώνεται ότι ο κ. Ευάγγελος Μπαταγιάννης υπέβαλλε σήμερα την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League για προσωπικούς λόγους», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, πιθανότατα από την άλλη εβδομάδα θα «τρέξουν» οι διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου. Μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, προσωρινός πρόεδρος της Λίγκας αναλαμβάνει ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας.

Δημήτρης Τομαράς

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 404 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.