Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:12 πμ
 
wm small
Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015 19:45

Ο Μαρτίνες δεν ξεχνά τον Παναιτωλικό και μια…ταβέρνα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Νίκο Μαρτίνες ,που αγωνίζεται δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Ανόρθωση, μίλησε στο gazzetta.gr για όλα. Παραθέτουμε ωστόσο τις αναφορές του στον Παναιτωλικό:

«Ήταν δύσκολη η αλλαγή προπονητή, άλλαξε η φιλοσοφία που είχε η ομάδα με το Μάκη Χάβο, έφυγαν σημαντικοί παίκτες για την ομάδα όπως ο Φερνάντο Γοδόι. Η φιλοσοφία μας πέρυσι ήταν να είμαστε πολύ δυνατή ομάδα και παίζαμε καλό ποδόσφαιρο. Φέτος, ίσως οι προπονήσεις να μη βγαίνουν στους αγώνες. Εγώ θέλω να παίζει η ομάδα για τη νίκη, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες. Μπορεί και να χάσεις αλλά για μένα, αν προσπαθήσεις θα κερδίσεις τις περισσότερες φορές».

Ερωτώμενος για τον αν έχει επαφές με κάποιους πρώην συμπαίκτες του στον Παναιτωλικό και για τον αν θα ήθελε  να επιστρέψεις κάποια στιγμή, είπε:

«Ναι επικοινωνώ με τους Λούκα Βιγιαφάνες, Κέβιν Γκαρσία και με κάποιος άλλους παίκτες, επίσης μιλάω με το Μάκη Μπελεβώνη και το μάνατζερ μου Αλέξανδρο ΝτεΜπαρτόλο, ο οποίος πηγαίνει και παρακολουθεί την πορεία της ομάδας. Θα ήθελα να επιστρέψω, επειδή το Αγρίνιο είναι μια πόλη που ένιωσα άνετα και τη θέρμη του κόσμου».

Στο Αγρίνιο πήγαινες στην ταβέρνα «Γιάννο», εδώ στην Κύπρο έχεις βρει κάποιο μέρος με τόσο καλό φαγητό;

«Υπάρχουν αρκετά μέρη που μπορείς να βρεις καλό ψάρι, αλλά ο Γιάννος είναι ο καλύτερος».

 

Διαβάστηκε 2157 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.