Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  9:44 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 19:34

Οι “Earth Guardians” του Αγρινίου, ανέλαβαν δράση και καθάρισαν την περιοχή της δεξαμενής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ομάδα του Αγρινίου του κινήματος Earth Guardians (στην Ελλάδα Earth Guardians Greece), αποφάσισε  να “βάλει σε τάξη” την περιοχή της Δεξαμενής του παλαιού Αγίου Χριστοφόρου Αγρινίου.

Μόλις έξι παιδιά της ομάδας, κατάφεραν να γεμίσουν από δύο φορές, δέκα σακούλες σκουπιδιών, καθαρίζονταν αυτό το πολύ όμορφο σημείο της πόλης από πλαστικά που πετούν δεξιά κι αριστερά ασυνείδητοι…οικολογικά συμπολίτες τους.

“Πλαστικά ποτήρια, καλαμάκια, σακούλες, τενεκεδενια και πλαστικά μπουκαλια ακόμα και μια γαλότσα βρίσκονταν παντού! Μας έκανε πολύ άσχημη εντύπωση πως ο άνθρωπος συμπεριφέρεται στην φύση. Ήταν μία πολύ όμορφη Κυριακή και ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά που βοήθησαν σε αυτό το cleanup! Περάσαμε υπέροχα! Θα τα πούμε ξανά σύντομα!”, αναφέρουν οι “Earth Guardians Greece, Agrinio’s crew”, όπως υπογράφουν.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 734 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.