Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:03 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 19:22

Κίνδυνος για υπουργικό πρόστιμο για τον ΠΑΟΚ και τον Παναιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού άνοιξε φάκελο για το Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ και την παραβίαση υπουργικής απόφασης για απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης οπαδών. Κίνδυνος για πρόστιμο και για τις δύο ομάδες και κυρίως για τον ΠΑΟΚ.

Ήταν μία διαδικασία την οποία είχε στα… σκαριά εδώ και μέρες το Υφυπουργείο. Αφορά στο Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ, ματς της 25ης αγωνιστικής, όπου δεν τηρήθηκε η υπουργική απαγόρευση που αφορούσε οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Άνοιξε λοιπόν η διαδικασία αυτή για να κληθούν σε απολογία και οι 2 ομάδες. Ο μεν ΠΑΟΚ για μη εφαρμογή υπουργικής απόφασης και ο δε Παναιτωλικός ως υπαίτιος επειδή είναι γηπεδούχος. Και οι δύο σύλλογοι κινδυνεύουν με πρόστιμο (σ.σ. το μίνιμουμ είναι 50.000 ευρώ και το μάξιμουμ 1 εκατ.).

Περισσότερο πάντως κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ. Το Υφυπουργείο Αθλητισμού για ανάλογες περιπτώσεις πέρυσι είχε τιμωρήσει τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Δημήτρης Τομαράς

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστηκε 515 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Απριλίου 2019 02:42
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.