Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:39 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 18:09

Η Μαντώ Καραγιάννη Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την Πατριωτική Αυγή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με αυτή την επιστολή μου σας γνωστοποιώ την υποψηφιότητά μου ως περιφερειακή σύμβουλος με την Πατριωτική Αυγή.

Κύρια επιδίωξή μας είναι να ξανασηκωθεί το γένος των Ελλήνων από την πτώση και την ισοπέδωση, ανοίγοντας τους δρόμους για την Νέα Αυγή. Είναι η ώρα να ξεφύγουμε από την δεινή πολιτική κατάσταση και να συνεχίσουμε τον αγώνα μας δυναμικά μέχρι την Νίκη και την Δικαίωση όλων των Ελλήνων πολιτών.

Καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη! Εμείς αγωνιζόμαστε να φέρουμε το γλυκό ξημέρωμα του Ελληνικού Ήλιου στην πατρίδα μας. Η ηγέτιδα Ελλάδα θα φέρει το μήνυμα της Μεγάλης και Ορθόδοξης Ελλάδας, τιμώντας τους προγόνους, την πατρίδα και την ιστορία μας. Η αποστολή της Ελλάδας είναι γραμμένη με Χρυσά Γράμματα και με επίκεντρο την πατρίδα μας. Το όραμά μας είναι η Μεγάλη Ελλάδα, η Ελλάδα της Επανάστασης που θα εξεγερθεί από τον βούρκο της Παγκοσμιοποίησης.

Πριν ακολουθήσει η Νέμεσις της Ιστορίας σας καλώ να αγωνιστούμε όλοι μαζί για τον τόπο μας. Η Αιτωλοακαρνανία δεν είναι ένα πέρασμα, η Στερεά Ελλάδα είναι το κέντρο της Ελλάδας. Θα αγωνιστούμε για την ασφάλεια όλων των Ελλήνων Πολιτών με σεβασμό στον κάθε Έλληνα πολίτη ξεχωριστά.

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΥΓΗ

Στην Πολιτική υπάρχει ηθική, καθώς η Ηγεσία στοχεύει σε ένα «κοινό καλό» και είναι εμπνευσμένη από τις αξίες και τις αρχές της συλλογικότητας.

Θα αγκαλιάσουμε τον αγρότη, τον κτηνοτρόφο, τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας, θα ακούσουμε τα αιτήματά του και θα αγωνιστούμε για αυτά. Θα αναδείξουμε τον νομό μας, προβάλλοντας  και αξιοποιώντας το υδάτινο στοιχείο. Θέλουμε πολίτες που θα νιώθουν ασφάλεια και υπερηφάνεια για τον τόπο τους. Θα αγωνιστούμε να αναδείξουμε τον πολιτισμό μας, τα αρχαία μνημεία, τις ιερές μονές, θα γίνουμε αρωγοί σας, γιατί η φωνή του κάθε Αιτωλοακαρνάνα πολίτη πλέον θα έχει δύναμη. Με σεβασμό στο περιβάλλον, στη φύση, στη θρησκεία και στην οικογένεια, θα αγωνιστούμε για όλους εσάς.

IMG 1537636383186

Με γνώμονα λοιπόν το καλό του Έθνους μας, τον σεβασμό στις οικογενειακές αξίες και την πίστη στην Ορθοδοξία μας, ξεκινάμε έναν αγώνα που θα επαναφέρουμε τις αρχές και τα ιδανικά στο επίκεντρο. Είμαστε όλοι οι επιλογές μας, γι’ αυτό σας καλώ να στηρίξετε τον αγώνα μας, τον αγώνα για την Πατρίδα μας.

Για εσένα, για τα παιδιά σου, για την ίδια σου την Πατρίδα, μην συναινείς στο ξεπούλημα των ιδανικών. Στήριξε την Πατριωτική Αυγή στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να δώσουμε όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους όσους ξεπουλήσανε  τα πιστεύω τους στο βωμό του κέρδους και του προσωπικού συμφέροντος.

FOTO1

Μαντώ Καραγιάννη

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την Πατριωτική Αυγή

Διαβάστηκε 2728 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/