Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:12 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 17:41

Συνάντηση των Δημάρχων Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Αγρινίου και Ναυπακτίας για την Τριτοβάθμια εκπαίδευση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά από τη δημοσιοποίηση του πολυνομοσχεδίου που αφορά και την Τριτοβάθμια εκπαίδευση, κατά την σημερινή κοινή σύσκεψή τους οι Δήμαρχοι Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νικόλαος Καραπάνος, Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου και Ναυπακτίας Παναγιώτης Λουκόπουλος, το χαρακτήρισαν ασαφές και απαράδεκτο. Σε κοινή δήλωσή τους δε, αναφέρουν:

«Σε συνέχεια των αποφάσεων των τριών δημοτικών συμβουλίων, ζητούμε την απόσυρση της πρότασης που αφορά την Τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Αιτωλοακαρνανία και απαιτούμε την ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας, ανεξάρτητου από το Πανεπιστήμιο Πατρών, χωρίς αποκλεισμούς σχολών και τμημάτων σε επίπεδο Περιφέρειας. Για το σκοπό αυτό και στο πλαίσιο της κοινής μας διεκδίκησης, καλούμε τους Βουλευτές και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας να τοποθετηθούν επίσης προς επίρρωση του σχετικού αιτήματος, την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 και ώρα 20.00 στα γραφεία της Π.Ε.Δ. στο Μεσολόγγι».

Διαβάστηκε 297 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.