Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:44 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 15:43

Εγκαινιάστηκε χθες το πρωί στο Αιτωλικό το εκλογικό κέντρο της «Δημιουργικής Ανατροπής»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εγκαινιάστηκε  χθες το πρωί στο Αιτωλικό το εκλογικό κέντρο της «Δημιουργικής Ανατροπής» με πολυπληθή συμμετοχή κατοίκων της δημοτικής ενότητας και   παρουσία των  υποψηφίων του συνδυασμού «Δημιουργική Ανατροπή» , δίνοντας μήνυμα ενότητας και  προοπτικής για μια νέα αρχή στο Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Λύρος συμβολικά  επέλεξε το Αιτωλικό για τα εγκαίνια του πρώτου εκλογικού κέντρου καθώς είναι η γενέθλια περιοχή του, που τον συνδέουν μνήμες και αγώνες για μια τοπική αυτοδιοίκηση απαλλαγμένη από εξαρτήσεις και ανοιχτή στην πρόοδο και την ευημερία των τοπικών κοινωνιών. Σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης ο υποψήφιος Δήμαρχος δήλωσε στην ομιλία του «Προσωπικά εδώ στο Αιτωλικό έχω τις πρώτες μου αναμνήσεις , τα σχολικά μου βιώματα, τους συμμαθητές μου . Εδώ μεγάλωσα , εδώ σταδιοδρόμησα κοινωνικά και επαγγελματικά. Εδώ έδωσα τους πρώτους αυτοδιοικητικούς μου αγώνες».

Συνεχίζοντας, τόνισε  την ανάγκη ρήξης με κατεστημένα και παθογένειες που μας οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση , ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί  στην ανάγκη της ενότητας των δημοτών. Επεσήμανε τα προβλήματα

της δημοτικής ενότητας   , ενώ παράλληλα ανέπτυξε το όραμά του για το Αιτωλικό .

Τέλος , κάλεσε όλους του δημότες  και ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους  

να πάνε να ψηφίσουν στις εκλογές του Μαΐου  και έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας και προοπτικής για ένα νέο  ξεκίνημα  στον Δήμο Ι.Π.Μεσολογγίου.

Διαβάστηκε 517 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.