Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:51 πμ
 
wm small
Κυριακή, 07 Απριλίου 2019 23:33

Το φωτορεπορτάζ του Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-5

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

O Ολυμπιακός στο Αγρίνιο με πέντε γκολ και πάνω από 20 τελικές, σκόρπισε τον Παναιτωλικό, ο οποίος μετά το 4-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ δέχτηκε την πιο βαριά φετινή του ήττα και μάλιστα μες στο γήπεδό του.  Αποδοκιμασίες στο τέλος από τους οπαδούς του Παναιτωλικού και παράπονα που εκφράστηκαν σε “πηγαδάκι” με τους παίκτες.

Το σκορ άνοιξε στο 9’ ο Μασούρας, ενώ ο Χασάν στο 50’ έκανε το 0-2 ύστερα από ωραία ομαδική προσπάθεια των Πειραιωτών. Το 0-3 και η πλήρης κατάρρευση των γηπεδούχων ήρθε στο 61’ με τον Γκιγιέρμε να σκοράρει με κεφαλιά, ενώ ο Καμαρά χρίστηκε σκόρερ στο 70’. Τον χορό των τερμάτων για τους φιλοξενούμενους έκλεισε ο Ομάρ με «κεραυνό» μέσα από την περιοχή.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Λιάβας, Μαλής, Τσοκάνης (38’ λ.τρ. Μαρινάκης), Αμαράλ, Τσιγγάρας, Μάρκος Πάουλο, Λουσέρο (53’ Μπαΐροβιτς), Μανά, Ντίας (69’ Ντουάρτε), Μάζουρεκ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ομάρ, Μεριά, Σισέ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (66΄Καμαρά), Γκιλιέρμε, Φορτούνης, Μασούρας (60’ Ντίας), Ποντένσε, Χασάν (71’ Σολδάνο)

Δείτε το φωτορεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο και την εξέδρα:

agrinionews.gr

  
       

Διαβάστηκε 846 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.