Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 07 Απριλίου 2019 19:52

Το πρόγραμμα του Φωτογραφικού Φεστιβάλ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Πέντε φωτογραφικές εκθέσεις θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Φωτογραφικού Φεστιβάλ Αγρινίου που διοργανώνει η φωτογραφική ομάδα «art8» υπό την αιγίδα του δήμου Αγρινίου και του τμήματος πολιτιστικής Διαχείρισης Πολιτισμικών Πόρων & Νέων Τεχνολογιών, που εδρεύει στο Αγρίνιο.

Το Φεστιβάλ θα λειτουργήσει σε τέσσερις αίθουσες της ανακαινισμένης παλαιάς λαχαναγοράς Αγρινίου από 14 μέχρι 30 Ιουνίου. Παράπλευρες δραστηριότητες θα έχουν την τιμητική τους στο φεστιβάλ.Συζητήσεις με θέματα την Μνήμη και φωτογραφία, με αφορμή την έκθεση πρωτότυπων φωτογραφιών της περιόδου δεκαετίας ΄60. Επίσης συζήτηση για το θέμα του μεταναστευτικού από γνωστούς Έλληνες και ξένους φωτογράφους, οι οποίοι ακολούθησαν την διαδρομή των προσφύγων από την Συρία μέχρι τη Γερμανία και θα παρουσιάσουν αυτή την διαδρομή με 44 φωτογραφίες τους σε μία από τις εκθέσεις του φεστιβάλ. Την συζήτηση αυτή θα διευθύνει η δημοσιογράφος της ΕΦ.ΣΥΝ. Ντίνα Δασκαλοπούλου!

Portfolio Reviews για φωτογράφους, από τον φωτογράφο Παναγιώτη Παππά.

Βράβευση των τριών καλύτερων φωτογραφιών του διαγωνισμού «ΕΝΤΑΣΕΙΣ».
Μία από τις αίθουσες θα διαμορφωθεί σε Φωτογραφικό στούντιο, όπου θα μπορεί όποιος θέλει να φωτογραφηθεί δωρεάν!

Μουσικά δρώμενα στην βεράντα στο πίσω μέρος της λαχαναγορά επί της πλατείας Δημάδη.
Το πλήρες έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ www.photopolis.gr

agrinioculture.gr

 

Διαβάστηκε 619 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.