Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 07 Απριλίου 2019 18:41

“Let’s do it Greece”: Εθελοντικός καθαρισμός στην Παραβόλα από μαθητές λυκείου (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο της Σχολικής Εβδομάδας Εθελοντισμού “Let’s do it Greece – Νοιάζομαι και Δρω” , από την 1η έως τις 7 Απριλίου 2019, το Γενικό Λύκειο Παραβόλας δήλωσε συμμετοχή στην παραπάνω δράση  και την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 καταχώρησε την εθελοντική δράση καθαρισμού του περιβάλλοντα χώρου του ΓΕ.Λ. Παραβόλας, παρακείμενων οδών και σημείων εντός του χωριού, όπως και στο Κάστρο Παραβόλας, στον  χάρτη δράσεων που μπορείτε να δείτε εδώ.

Οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Παραβόλας με τη συνοδεία των καθηγητών τους ξεχύθηκαν στους δρόμους  του χωριού που αποτελεί έδρα του σχολείου, όπως και στην περιοχή του Καστρού Παραβόλας, όπου ασχολήθηκαν με τον καθαρισμό διάφορων σημείων εντός του χωριού μαζεύοντας σκουπίδια και ανακυκλώσιμα υλικά.

“Ευχαριστούμε τον Δήμο Αγρινίου και τη Δομή Ακτίνας Εθελοντισμού για την προμήθεια του αναγκαίου εξοπλισμού. Οι μαθητές μας βρήκαν ευκαιρία να συνεργαστούν, να λειτουργήσουν ομαδικά και να χαρούν στιγμές κοινών  δράσεων έξω από την καθιερωμένη διδασκαλία στις σχολικές αίθουσες,  στέλνοντας με τον τρόπο τους ένα ηχηρό μήνυμα εθελοντισμού και προσφοράς σε κάθε γωνιά της χώρας” αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση του σχολείου.

Δείτε φωτογραφία από την δράση των μαθητών:

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 737 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.