Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 07 Απριλίου 2019 15:05

«Lets do it Greece»: Δράσεις της Ακτίνας Εθελοντισμού στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από νωρίς το πρωί εθελοντές της πόλης συμμετέχουν στην πανελλήνια καμπάνια του   «Lets  do it Greece»  και στέλνουν  μήνυμα εθελοντισμού  υλοποιώντας δράσεις  καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης των δημόσιων χώρων.

Το πρόγραμμα των δράσεων σήμερα περιλαμβάνει καθαρισμό της πλατείας Άγιου Ιωάννη Ρηγανά και φύτευση  καλλωπιστικών φυτών, καθαρισμό του Δασυλλίου του Αγίου Χριστοφόρου και καθαρισμό στα Αϊ Βασιλιώτικα  Αγρινίου.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφθηκε την πλατεία «Ομονοίας» μεταξύ των οδών Σταϊκου –Μπαϊμπά όπου νέοι του Εργαστηρίου Παναγία Ελεούσα, της Ηλιαχτίδας, το Χαμόγελο του Παιδιού και η Δημοτική Αστυνομία καθάρισαν και έβαψαν τους χώρους: “Ξεκινήσαμε δειλά πριν από τέσσερα χρόνια  και σήμερα βλέπουμε αυτή την προσπάθεια να αγκαλιάζει όλο τον δήμο. Καταφέραμε να ενεργοποιήσουμε δυνάμεις προσφοράς και αλληλεγγύης. Το μήνυμα του εθελοντισμού είναι το μήνυμα της συμμετοχής. Είναι ένα μήνυμα που θέλουμε να μεταδώσουμε  κάθε χρόνο με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη. Είναι ευθύνη δική μας να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου γι αυτήν την προσπάθεια».

 

Διαβάστηκε 1255 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.