Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 07 Απριλίου 2019 14:27

Η Ελένη Δημητρέλλου υποψήφια στον συνδυασμό του Γιώργου Γούλα «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Βιβλίου Παιδικής Λογοτεχνίας συναντηθήκαμε και με την κα Ελένη Δημητρέλλου νηπιαγωγό το επάγγελμα απο την Ναύπακτο η οποία θέλοντας να προσφέρει στον τόπο της επέλεξε να κατέβει υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Γιώργου Γούλα «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ». Σε μια συζήτηση που είχε με την Χρύσα Σπαή μας δήλωσε:
 
images 05
Η Συγγραφέας Αριάδνη Δάντε με την Ελένη Δημητρέλλου
 

-κ. Δημητρέλλου σας βλέπουμε για μια φορά ακόμα στο Αγρίνιο.

-Ναι πρώτη φορά ήρθα στα σεμινάρια της Έφης Σαμαρτζοπάνου «Πληροφορική χωρίς υπολογιστή για μικρά παιδιά», όπου και την γνώρισα. Έκτοτε βρίσκομαι εδώ σε πολλές δράσεις μαζί της, όπως η συμμετοχή μου στο καινοτόμο πρόγραμμα «Ο ποιητής γεννιέται» και την παρουσίασή του στο «Emileon», και η συμμετοχή μου στην παρουσίαση του βιβλίου της για την ασφάλεια στο διαδίκτυο «Ο Ενρίκε στο Μεξικό».

-Σήμερα τι είναι αυτό που σας έφερε εδώ?

-Σίγουρα η αγάπη μου για τη Λογοτεχνία και τους ανθρώπους που γράφουν είτε είναι ποίηση είτε πεζά κείμενα. Η έκδοση αυτού του βιβλίου πραγματικά αποτελεί την εκπλήρωση ενός δικού μου πόθου να γνωρίσω τους Αιτωλοακαρνάνες λογοτέχνες, μιας και στην πορεία μου στον επαγγελματικό χώρο ανακάλυπτα κάθε φορά κι έναν καινούργιο που δεν τον ήξερα μέχρι χθες. Έτσι πάντα έλεγα πως τόσο για την Αιτωλοακαρνανία γενικότερα, όσο και για τη Ναύπακτο, κάποιος που θα μας έκανε γνωστούς τους ντόπιους συγγραφείς και το έργο τους, θα είχε συντελέσει τα μέγιστα στην παιδεία.

-Είδαμε κατεβαίνετε ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στη Ναύπακτο?

-Ναι με το συνδυασμό του Γιώργου Γούλα «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ», έναν άνθρωπο που πιστεύει στους υποψηφίους του, τους ακούει, που έχει επιχειρήματα για ό,τι υποστηρίζει, και που ονειρεύεται μια καλύτερη Ναύπακτο.

-Σκέφτεστε να αφήσετε την τάξη για να βρεθείτε στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου?

-Η τάξη για μένα είναι λατρεία και η αγάπη των παιδιών κινητήριος δύναμη. Συμμετέχω επειδή τις ιδέες μου όπως σας είπα  για την παιδεία συμμερίζεται και ο κ. Γούλας. Έχουμε και στη Ναύπακτο πολύ αξιόλογους συγγραφείς όπως η κ. Ελένη Τσιάλτα,  με την οποία ταξίδεψα σήμερα μαζί, άλλους πιο ευρέως γνωστούς και άλλους λιγότερο, αλλά με την ίδια ας μου επιτραπεί η έκφραση «σπιρτάδα» στο πνεύμα. Ένας από τους μεγάλους για μένα στόχους μέσα από το Δήμο είναι να κάνουμε γνωστό το έργο τους, να επανδρώσουμε τις σχολικές βιβλιοθήκες με τα βιβλία τους και να μπορούμε να τους έχουμε κοντά μας στις τάξεις. Στόχος του Δήμου λοιπόν η ενδυνάμωση του πνεύματος των παιδιών, η δημιουργία ενός «πνευματικού» κάστρου στη Ναύπακτο. Γιατί μόνο παιδεία και πολιτισμός μπορούν να αναδείξουν μια πόλη! Ευχαριστώ πολύ.
 
images 02
Με τον κο Χρήστο Κολοβό Δ/ντή π/θμιας εκπαίδευσης Αιτωλ/νίας και τον κο Θοδωρή Τσιλίκα υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων
 
images 04
με την καθ. πανεπιστημίου και συγγραφέα Μεταξούλα Μανικάρου και την συγγραφέα Ελένη Τσιάλτα-Κοτίνη

images 03

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

 

Διαβάστηκε 3458 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 07 Απριλίου 2019 15:05
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/