Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:22 μμ
 
wm small
Σάββατο, 06 Απριλίου 2019 23:45

Δήλωση του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Ν. Καραπάνου για την Τριτοβάθμια εκπαίδευση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε δήλωσή του αναφορικά με το σχεδιασμό της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αιτωλ/νία, ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νικόλαος Καραπάνος αναφέρει:

«Η δημιουργία ενός ισχυρού τριτοβάθμιου εκπαιδευτικού ιδρύματος στην Αιτωλοακαρνανία με στόχευση και προοπτική είναι κοινά αποδεκτή θέση τόσο εντός του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου όσο και από τους όμορους δήμους Αγρινίου και Ναυπακτίας. Η πρόταση των δημοτικών συμβούλων κ.κ. Παναγιώτη Κατσούλη και Παντελή Καρατσόλη είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα, καθώς θα πρέπει άμεσα ν’ αποσαφηνισθούν ζητήματα που προκύπτουν από την δημοσιοποίηση του σχεδίου νόμου που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας. Στην κατεύθυνση αυτή, την Δευτέρα 8 Απριλίου θα ζητηθεί από τους συναδέλφους δημάρχους Αγρινίου και Ναυπακτίας συνάντηση, προκειμένου να συζητήσουμε τα διαδικαστικά ζητήματα και να προσδιορίσουμε εφόσον το αποφασίσουμε την ημερομηνία της διεξαγωγής κοινής συνεδρίασης των δημοτικών συμβουλίων. Το σχέδιο νόμου ασφαλώς και πρέπει να έρθει στα δημοτικά συμβούλια για αποφάσεις, αφού αφορά και τους τρεις δήμους».

Διαβάστηκε 751 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.