Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  1:13 πμ
 
wm small
Σάββατο, 06 Απριλίου 2019 00:46

Σπύρος Φλώρος: «Να αναδείξουμε τον τόπο μας, να βάλουμε κοινούς στόχους για το καλό του Αγρινίου» (ηχητικό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνέντευξη στο agriniowebradio.gr παραχώρησε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου, με την παράταξη του Γ. Παπαναστασίου, κ. Σπύρος Φλώρος.

Ο κ. Φλώρος είναι ενεργός επιχειρηματίας στην πόλη του Αγρινίου εδώ και χρόνια και πιο συγκεκριμένα, δραστηριοποιείται στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Όπως τόνισε μιλώντας στη δημοσιογράφο Μαρίνα Ζαρκαβέλη, η υποψηφιότητά του ήταν απόφαση έντονου προβληματισμού. «Πρέπει όσοι δραστηριοποιούνται στην πόλη ενεργά, να ασχοληθούν με τα κοινά μήπως καταφέρουμε, όλοι μαζί, να εκμεταλλευθούμε τα πλεονεκτήματα της περιοχής μας για να προσφέρουμε κάτι καλύτερο στην πόλη», είπε συγκεκριμένα.

Όπως εξήγησε, είναι εκείνοι οι άνθρωποι, των οποίων η ζωή είναι σε αυτή την πόλη, έχουν επενδύσει εδώ και άρα είναι άμεσα εξαρτημένοι από την ανάπτυξη και την ευημερία της. «Η απόφαση μου δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με κομματικούς λόγους αλλά καθαρά με την προσφορά στον τόπο», ξεκαθάρισε.

Στο ερώτημα γιατί επέλεξε την παράταξη του Γ. Παπαναστασίου, ο κ. Φλώρος, ανέφερε ότι «ο Γ. Παπαναστασίου ξεκίνησε μια προσπάθεια πριν από πέντε χρόνια και έθεσε ένα σχέδιο που πρέπει να ολοκληρωθεί»: «Είμαι σίγουρος πως αν ο κόσμος στηρίξει την προσπάθειά του, την επόμενη 4ετία θα φανεί ο σχεδιασμός που έγινε τα προηγούμενα χρόνια και που πλέον, μένει να υλοποιηθεί», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος για το πώς βλέπει το Αγρίνιο την επόμενη τετραετία και ποιες είναι εκείνες οι αλλαγές που εκείνος θα ήθελε να δει και στις οποίες θέλει να παίξει και ο ίδιος ρόλο, εξήγησε πως «τα βασικά κριτήρια ανάπτυξης της περιοχής του Αγρινίου ξέρουμε ποιοι είναι: η λίμνη μας, το Πάρκο μας, ο θεματικός τουρισμός ( θρησκευτικός, ορειβατικός κ.α. ), τομέας που έχει μείνει πλήρως ανεκμετάλλευτος» και που σύμφωνα με τον κ. Φλώρο, η ανάπτυξή του θα έδινε «ανάσα» και στους επιχειρηματίες του τόπου.

«Φυσικά σημαντικά είναι και τα θέματα καθημερινότητας στην πόλη και σε αυτό το κομμάτι έχει γίνει έργο αυτά τα χρόνια», κατέληξε.

Σχετικά με ενδεχόμενες συνεργασίες που θα μπορούσαν να «σταθούν» στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου στο μέλλον, ο κ. Φλώρος επεσήμανε πως «το παράπονο του ως πολίτη όλα αυτά τα χρόνια, είναι πως ποτέ δεν βρέθηκε μια κοινή συνισταμένη από τις δημοτικές παρατάξεις, για το καλό του τόπου: «Όποιοι κι αν εκλεγούν, θα πρέπει να συνεργαστούν και να βάλουν κοινούς στόχους.

Να ξεφύγουμε από αυτή τη μιζέρια που μας διακατέχει, να φύγουν από τις τοπικές κοινωνίες οι μικροκομματικές σκοπιμότητες και οι ιδεοληψίες: Αυτά πρέπει να μείνουν έξω από τα Δημοτικά Συμβούλια. Με όλους όσους εκλεγούν θα πρέπει να συνεργαστούμε για το κοινό καλό», ήταν το ενωτικό μήνυμά του για το αύριο του Αγρινίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πηγή: agriniowebradio.gr

 

Διαβάστηκε 797 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/

Τελευταία άρθρα