Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:07 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 15:14

Ξεκίνησαν τα έργα Διαμόρφωσης κεντρικής οδού Σταμνάς και Κατασκευής πεζοδρομίων στον Άγιο Ιωάννη Αιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δυο έργα που αφορούν αστικές παρεμβάσεις ξεκινούν μετά την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων κατασκευής τους από τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Καραπαπά.

Το πρώτο έργο αφορά την διαμόρφωση του δεύτερου τμήματος της κεντρικής οδού Σταμνάς, αρχικού προϋπολογισμού 40.000 ευρώ. Περιλαμβάνει πλακόστρωση της οδού, καθώς επίσης συνοδευτικές εργασίες τοποθέτησης και κατασκευής των απαραίτητων υποδομών ύδρευσης, αποχέτευσης και φρεατίων υδροσυλλογής ομβρίων. Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από Ίδια Έσοδα και ΣΑΤΑ 2016.

Το επόμενο έργο αφορά την εκτέλεση εργασιών οδοποιίας και ειδικότερα την κατασκευή πεζοδρομίων στον οικισμό Αγίου Ιωάννη Αιτωλικού. Τα πεζοδρόμια θα έχουν πλάτος 2 μέτρων, ενώ θα τοποθετηθεί υποδομή ηλεκτροφωτισμού καθώς επίσης  η κατασκευή λωρίδας εξυπηρέτησης ατόμων με ειδικές ανάγκες (οδηγός τυφλών). Το έργο έχει  προϋπολογισμό 80.692 ευρώ και εντάσσεται στον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το έτος 2018.

 

Διαβάστηκε 1056 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.