Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 10:34

Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: «Ιστορία των Συνεταιρισμών στην Ελλάδα»: Παρουσίαση βιβλίου του Απόστολου Βετσόπουλου στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η «Ιστορία των συνεταιρισμών στην Ελλάδα» είναι ο τίτλος του βιβλίου του Δρ. Απόστολου Βετσόπουλου που παρουσιάσθηκε την Τετάρτη 27 Μαρτίου στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο. Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Μεσολόγγι) του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεσολογγίου-Ναυπακτίας «Η ΈΝΩΣΗ», τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας και τις εκδόσεις «Γράμμα». Για την επιστημονική συγγραφική μελέτη του Δρ Αποστόλου Βετσοπούλου   συμμετείχαν και μίλησαν ο πρώην Πρόεδρος του ΤΕΙ Μεσολογγίου Βαγγέλης Πολίτης Στεργίου και ο πρώην Αντιπρόεδρος του ΤΕΙ Μεσολογγίου Δημήτρης Καπογιάννης. Την εκδήλωση, συντόνισε ο κ. Νίκος Κοσμάς.

Διαβάστηκε 530 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.