Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:21 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019 20:03

Επιτυχίες μαθητών 2ου ΓΕΛ Ναυπάκτου στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης η ομάδα κοριτσιών του 2ου ΓΕΛ Ναυπάκτου, υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής κ. Τρουμπούκη Ευανθίας, ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Στη συνέχεια η ομάδα θα αντιμετωπίσει το νικητή των νομών Αχαΐας  – Ηλείας για να αναδειχθεί η πρωταθλήτρια πετοσφαίρισης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Στους Αγώνες Σκάκι η ομάδα του σχολείου μας πήρε την τρίτη θέση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων και προκρίθηκε για τους τελικούς που θα γίνουν στην Αθήνα.

Ο Παπαδημητρίου Βασίλειος του Αγγέλου, στους αγώνες στίβου, εξασφάλισε την πρώτη θέση στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας, στο αγώνισμα των 1500 μέτρων και συνεχίζει.

Ο διευθυντής και ο σύλλογος καθηγητών του 2ου Λυκείου συγχαίρουμε όλους τους συμμετέχοντες μαθητές και μαθήτριες του σχολείου, οι οποίοι κάνουν πράξη το «νους υγιής εν σώματι υγιεί» και τους ευχόμαστε «πάντα επιτυχίες και νίκες, στον αθλητισμό, στα γράμματα και στη ζωή» με κατευθυντήρια γραμμή το «πάντα ψηλά, πάντα μπροστά».

nafpaktianews.gr

Διαβάστηκε 542 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.