Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  2:46 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019 19:19

Λάμπρος Δημητρογιάννης: ο περιφερειάρχης ήρθε, είδε και απήλθε…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Καυστικός εμφανίζεται ο Λάμπρος Δημητρογιάννης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό “Όλα από την αρχή” του Νεκτάριου Φαρμάκη, για την παρουσία του περιφερειάρχη στην Αιτωλοακαρνανία. Αναφέρει σχετικά:

Ήρθε, είδε και απήλθε…

Ο Περιφερειάρχης Ήρθε τελικά να τιμήσει την αποικία.
Διένυσε τους δρόμους που ακόμα έχει υποσχεθεί να κάνει, πέρασε την Κλεισούρα, ικανοποιημένος για την άσφαλτο που “έπεσε¨λίγο καιρό πριν, έχοντας πάντα την απορία ” μα τί άλλο θέλουν αυτοί οι Τριχώνιοι” και έφθασε στην περιοχή που έχει ακουστά ως Τριχωνίδα. Αποτελεί ακόμη θέμα προς διερεύνηση εάν γνώριζε ότι η περιοχή αυτή ήταν αποκλεισμένη οδικά για ένα χρόνο, και εάν τις νύχτες οδήγηση γίνεται με την έκτη αίσθηση.

Ο Περιφερειάρχης Είδε.
Φορείς ήθελε αλλά φορείς πουθενά. Υποψήφιους μόνο του συνδυασμού και λίγους ‘φίλους’. Άλλωστε οι ‘εχθροί’ πλέον είναι συντριπτική πλειοψηφία. Ποιοί άλλωστε να πάνε; Οι αγρότες που δυσκολεύονται με τα ΤΟΕΒ, οι ξενοδόχοι που είναι αποκλεισμένοι διαφημηστικά, οι ελεύθεροι επαγγελματίες που δεν έχουν ενημέρωση για προγράμματα ή οι 13.000 άνεργοι στην επαρχία Τριχωνίδας; Στο Ζευγαράκι πάντως δεν είδε τα βράχια που παραμένουν με δική του ευθύνη.

Ο Περιφερειάρχης απήλθε.
Σίγουρος ότι οι ιθαγενείς θα τον εμπιστευτούν πάλι. Ότι θα του δώσουν άλλη μια ευκαιρία να υλοποιήσει το ‘δικαιώμα στη πρόοδο’ για την περιοχή μας. Μόνο που οι Αιτωλοακαρνάνες μέχρι στιγμής έχουν μόνο υποχρεώσεις, όχι δικαιώματα.

Ο Περιφερειάρχης ήρθε, είδε και απήλθε. Το σίγουρο είναι ότι από το καλοκαίρι δε θα ξαναέρθει…

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 690 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/