Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  1:09 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019 01:07

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομιλία Μητσοτάκη στο ΔΑΚ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Απόφαση για προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έλαβε και ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία για την ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη που θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης», την Παρασκευή 05/04/2019 και ώρα 19.00.

Συγκεκριμένα, αποφάσισε την απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων, από 17.00 έως 22.00 , στο τμήμα της δημοτικής οδού Εθνικού Σταδίου, από την διασταύρωσή της με την δημοτική οδό Ηπείρου μέχρι την δημοτική οδό Εθνικού Σταδίου αριθ. 16 (ανώνυμη χωμάτινη οδός – έμπροσθεν αθλητικής εγκατάστασης «Αγρίνιο Tennis Club»)

Επίσης την απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων, από 17.30 έως 22.00΄ ώρα της 05/04/2019, επί της δημοτικής οδού Εθνικού Σταδίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας (ανόδου) από την δημοτική οδό Εθνικού Σταδίου αριθ. 16 (ανώνυμη χωμάτινη οδός – έμπροσθεν αθλητικής εγκατάστασης «Αγρίνιο Tennis Club»,) έως την διασταύρωση των δημοτικών οδών Εθνικού Σταδίου και Ηπείρου.

Η οδική κυκλοφορία στα ανωτέρω σημεία, θα διεξάγεται με εκτροπή των οχημάτων, μέσω παρακαμπτηρίων οδών.

Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Κ.Ο.Κ.. Η εκτέλεση της παρούσας ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 836 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.