Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  7:14 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 12:46

"SHAZAM!" στον κιν/φο ΑΝΕΣΙΣ (Πεμ 4 - Τετ 10/4/2019)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δημοτικός κινηματογράφος ΑΝΕΣΙΣ από την Πέμπτη 4 Απριλίου  έως και την Τετάρτη  10 Απριλίου 2019 θα προβάλει την ταινία :

SHAZAM!

Όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν υπερήρωα μέσα μας, απλά χρειάζεται ένα ξόρκι για να τον κάνουμε να φανερωθεί. Ο Μπίλι Μπέιτσον (Angel), χάρη στην ευγενική «χορηγία» ενός αρχαίου μάγου, κάθε φορά που φωνάζει τη λέξη - SHAZAM! – μεταμορφώνεται από 14χρονο έφηβο στον ενήλικα σούπερ ήρωα Shazam (Λίβαϊ)! Ωστόσο, παρά το θεόρατο γεροδεμένο σώμα του, παραμένει μέσα του παιδί και όπως είναι φυσικό διασκεδάζει με την ενήλικη έκδοση του εαυτού του, κάνοντας ό, τι θα έκανε κάθε έφηβος που θα αποκτούσε ξαφνικά υπερδυνάμεις: σπάει πλάκα! Μπορεί να πετάξει; Βλέπει με ακτίνες Χ; Μπορεί να ρίξει αστραπές με τα χέρια του; Μπορεί να απουσιάζει από τις εξετάσεις του σχολείου; Ο Shazam δοκιμάζει τα όρια των ικανοτήτων του με την χαρούμενη απερισκεψία ενός παιδιού. Αλλά θα χρειαστεί να μάθει να ελέγχει τις δυνάμεις του προκειμένου να μπορέσει να πολεμήσει τον σούπερ - κακό Δρ. Ταντέους Σιβάνα (Στρονγκ).

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ 
Ηθοποιοί:  Ζάκαρι Λίβαϊ, Άσερ Έιντζελ, Μαρκ Στρονγκ, Ντζίμον Χούνσου, Τζακ Ντίλαν Γκρέιζερ, Άσερ Έιντζελ, Λοβίνα Γιάβαρι, Μισέλ Μπορθ, Άνταμ Μπρόντι, Μάρτα Μίλανς, Γκρέις Φάλτον 

ΏΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : 7.00 μ.μ. & 9.30 μ.μ.  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός .

Η τιμή των εισιτηρίων είναι :

ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€

ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας ) 4€

 

Διαβάστηκε 1247 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 01:36
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα