Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 22:01

Πάσχα στο Αγρίνιο [HDvideo]

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γιατί, το Πάσχα είναι σημείο ταυτότητας για το Αγρίνιο

Η διαδικτυακή πλατφόρμα της Δυτικής Ελλάδας agrinioculture.gr / myagrinio.gr με την στήριξη της εταιρείας κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών Black Light productions, δημιούργησαν το πρώτο διαφημιστικό σποτ για την περίοδο του Πάσχα στο Αγρίνιο, προσφορά στους φορείς και τις επιχειρήσεις της περιοχής.

To βίντεο, που κυκλοφόρησε από το 2016, έρχεται φέτος ανανεωμένο με εναέρια πλάνα και αφήγηση από τον Θωμά Σιδέρη, γνωστό δημοσιογράφο και συγγραφέα, που πρόσφατα τιμήθηκε από το Ίδρυμα Μπότση για το ντοκυμαντέρ του “Η θηλιά / Ilmik”.

Εν είδει teaser trailer, οι εικόνες από τα αξιοθέατα και τη «ζωή» της πόλης, αλλά και οι εμπειρίες από τη φύση της περιοχής και τα τοπικά έθιμα, συνδυασμένες με τη θρησκευτική κατάνυξη των ημερών, αποτυπώνουν ακριβώς, τι σημαίνει Πάσχα στο Αγρίνιο… Και σας καλούν να το επισκεφθείτε!

Σε μια αναμφισβήτητα δύσκολη συγκυρία από πολλές απόψεις, επιλέγουμε τη δημιουργία, την εξωστρέφεια και την προσφορά και γι’ αυτό παραχωρούμε στους φορείς και τις επιχειρήσεις της περιοχής το διαφημιστικό σποτ, για να προωθήσουν μαζί με το σποτ σε όλους το μήνυμα ότι το Πάσχα είναι σημείο ταυτότητας για το Αγρίνιο.

agrinioculture.gr

 

Διαβάστηκε 2857 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 09:37
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.