Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:15 μμ
 
wm small
Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 19:59

Τιμητική διάκριση για τον Αγρινιώτη Γεώργιο Ι. Βασιλείου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Προσωπικού της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος

Επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Προσωπικού της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, αναγορεύθηκε ο προϊστάμενος του Γραφείου Τύπου και απερχόμενος πρόεδρος του Συλλόγου, Γεώργιος Ι. Βασιλείου.

Κατά την Β΄ συνεδρία του, στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, το συμβούλιο αποφάσισε να τιμήσει τον κ. Βασιλείου για το έργο του και να τον επιβραβεύσει με τον τίτλο του επιτίμου προέδρου, αναγνωρίζοντας την σημαντική του συμβολή στην ανάπτυξη κι επέκταση του Συλλόγου.

Σύμφωνα με τα πρακτικά των αποφάσεων, άλλωστε, ο Γ.Ι. Βασιλείου, αλλά και σύσσωμο το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, ενίσχυσαν τον Σύλλογο μέσω της αύξησης των εγγεγραμμένων μελών, συνέβαλλαν στον θωρακισμό του μέσω της συνεργασίας με την ΠΟΣΥΠ και κυρίως ανέπτυξαν μία αγαστή συνεργασία με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, τον Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου, καθώς και τους Διευθυντές των υπηρεσιών της Αποστολικής Διακονίας και της ΕΚΥΟ.

Πρόκειται για μία ιστορική απόφαση (βλ. φωτο παρακάτω), αφού είναι η πρώτη φορά που το Συμβούλιο αναγνωρίζει επίσημα το έργο ενός απερχόμενου προέδρου και τον αναγορεύει επίτιμο.

http://agriniovoice.gr/wp-content/uploads/2019/04/vasileiou2.jpg

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 709 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.