Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:51 πμ
 
wm small
Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 19:10

Οι δίδυμες του 10ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου στο Αγρίνιο (φωτο & βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου Αγρινίου που είναι συνδιοργάνωση του Δήμου Αγρινίου και της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Αιτωλ/νιας αποτελεί κορυφαίο πολιτιστικό θεσμό που όλο και διευρύνεται.

Φέτος διανύουμε την 10η χρονιά με παραστάσεις ποιοτικές που οι νεαροί ηθοποιοί με την καθοδήγηση των καθηγητών τους κυριολεκτικά μεγαλουργούν.

Πέρα όμως από τις άψογες ερμηνείες στο φεστιβάλ καταγράφονται ιδιαίτερες και αξιοπρόσεχτες συμπτώσεις. Γιά παράδειγμα φέτος στο έργο του Γρηγορίου Ξενόπουλου “Το φιόρο του Λεβάντε”, που ανέβασε το Γυμνάσιο Καινουργίου Αγρινίου, τους ρόλους των διδύμων ηρωίδων Βιργινίας και Πηνελόπης Βάλδη υποδύονται οι νεαρές δίδυμες αδελφές Αλίκη και Αθανασία.

Το πασίγνωστο έργο είναι χιλιοπαιγμένο αλλά ίσως είναι η πρώτη φορά που τους ρόλους αυτούς αποδίδουν και μάλιστα με επιτυχία δύο πραγματικά δίδυμες κοπέλες.

Το βίντεο είναι ένα μικρό απόσπασμα από το έργο με τις δίδυμες αδελφές.

Κείμενο, φωτο & video: Γιάννης Γιαννακόπουλος

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 527 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.