Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  4:49 μμ
 
wm small
Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 18:18

Έλαμψε στο κόκκινο χαλί του Madwalk 2019 η Naya

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Fashion Music Project στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας έδωσαν το «παρών» πλήθος επώνυμων της σόουμπιζ, περπατώντας στο κόκκινο χαλί, σε μία λαμπερή βραδιά.

Μία από τις γυναικείες παρουσίες που έκλεψαν την παράσταση ήταν η Naya, η οποία, εκτός από τις φωνητικές ικανότητές της, απέδειξε ότι ξέρει να μαγνητίζει τα βλέμματα με την αψεγάδιαστη παρουσία της.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί του Madwalk, καθώς φορούσε ένα σύνολο serendipity στις πιο hot αποχρώσεις του φετινού καλοκαιριού, ενώ τα πέδιλα της migato ήταν σε έντονο μπλε χρώμα, απογειώνοντας την εμφάνισή της, με αποτέλεσμα να στραφούν πάνω της όλα τα φλας των φωτογράφων, που βρίσκονταν στην λαμπερή αυτή βραδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νaya, μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το τελευταίο της τραγούδι με τίτλο «Πες μου που ήσουν» ετοιμάζει ήδη το επόμενό της single, ενώ παράλληλα κάνει επιλεγμένες εμφανίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Διαβάστηκε 2278 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.