Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:46 μμ
 
wm small
Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 15:06

2 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα για τον Αυτισμό “ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ” δράσεις στην Αιτωλ/νία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

“ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ”

2 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα για τον Αυτισμό σήμερα! Ημέρα αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση όλων μας, μικρών και μεγάλων! Αυτή τη φορά, η Δράση που διοργάνωσε η “ΑΛΚΥΟΝΗ”, περιελάμβανε όλους τους Φορείς που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Αναπηρίας στην Περιφέρεια μας!

Οι Φορείς από την πλευρά της Αχαΐας συγκεντρώθηκαν στο Ρίο. Οι Φορείς από την πλευρά της Αιτωλοακαρνανίας, στο Αντίρριο. Η “ΑΛΚΥΟΝΗ” έδωσε το σύνθημα και ο συμβολικός περίπατος στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου “Χαρίλαος Τρικούπης”, ξεκίνησε!

Η “ένωση” των Φορέων έγινε ταυτόχρονα στα μισά της Γέφυρας και για τις δύο πλευρές! Εκεί φορώντας μπλέ μπλουζάκια, χρώμα συνδεδεμένο με τον Αυτισμό, περάσαμε όλοι μαζί, ενωμένοι, το μήνυμα “ΑΥΤΙΣΜΟΣ : ΑΓΑΠΗ-ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ-ΑΠΟΔΟΧΗ & ΓΕΦΥΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ”.

Δυναμικό παρόν στο πλευρό της “ΑΛΚΥΟΝΗΣ” έδωσαν: η “ΕΨΥΠΕΑ” από το Μεσολόγγι, η “Ηλιαχτίδα” από το Αγρίνιο, το “Εργαστήρι ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ”  από το Μεσολόγγι, η “ΕΛΕΠΑΠ” Αγρινίου, το “ΕΕΕΕΚ” Ναυπάκτου, το “Θ.Π.Κ. Η ΜΕΡΙΜΝΑ” από την Πάτρα, οι “ΜΑΧΗΤΕΣ” Πάτρας, “Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ” και η “ΕΨΥΕΠΕΑ” από την Πάτρα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς, όλους τους Φορείς για την συμμετοχή τους, καθώς και τους ανθρώπους της “Γέφυρας Α.Ε.” που από την αρχή αγκάλιασαν την όλη διοργάνωση και μερίμνησαν για τα μπλουζάκια που φόρεσαν οι ωφελούμενοι των Δομών!

SITE:  www.alkyoni-amea.gr

FB:  Σύλλογος ΑμεΑ ΑΛΚΥΟΝΗ Ναυπακτίας & Δωρίδας

Διαβάστηκε 442 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.