Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 15:04

2ο Φεστιβάλ Παιδικής και Νεανικής Λογοτεχνίας: Αιτωλοακαρνάνες συγγραφείς συναντούν μαθητές και μαθήτριες σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης .

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με την Α/θμια,τη Β/θμια Εκπαίδευση Αιτ/νίας και Αγρινιώτες Βιβλιοπώλες συνδιοργανώνουν το 2ο Φεστιβάλ Παιδικής και Νεανικής Λογοτεχνίας στο Αγρίνιο από την Παρασκευή 5 έως Κυριακή 7 Απριλίου 2019.

Στο πλαίσιο αυτό την Παρασκευή  5  Απριλίου 2019 Αιτωλοακαρνάνες συγγραφείς συναντούν  μαθητές και μαθήτριες σχολείων Α/θμιας και  Β/θμιας  Εκπαίδευσης .

Συγκεκριμένα η Αριάδνη Δάντε θα επισκεφτεί το Δημοτικό Ζευγαρακίου και στο 2ο Θεστιέων, η Βησσαρία Ζορμπά Ραμμοπούλου το 16ο Αγρινίου, ο Σταύρος Σταυρίδης το 12ο Αγρινίου, η Τασοπούλου Ελένη το 4ο και το 1ο Δημοτικό , ο Τσιτσιβός Ιωάννης το 2ο Αγίου Κων/νου και ο Φλωρόπουλος Παντελής το Δημοτικό Αγγελοκάστρου.

 

Διαβάστηκε 1111 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.