Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 14:56

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 η παρουσίαση του βιβλίου της Αιτωλοακαρνάνισσας Συγγραφέως κ. Ευδοκίας Φελώνη με τίτλο: Μόνο Στιγμές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για το βιβλίο μίλησε η Κατερίνα Λιβιτσάνου – Ντάνου, Φιλόλογος η οποία αναφέρθηκε γενικά στο βιβλίο στα θέματα που διαπραγματεύεται ,στους ήρωες και στον τρόπο ζωής τους και η Ελένη Ζαμπάρα -  Τζωρτζοπούλου επίσης Φιλόλογος ,διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο καθώς και κριτικές Δημοσιογράφων.

Χαιρετισμό απηύθυναν  η κ.Μαρία Παπαγεωργίου Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και  η κ. Μαίρη Χρυσικοπούλου  , Πρόεδρος του Λαογραφικού Μουσείου Αγρινίου ενώ το συντονισμό είχε ο Γιώργος Ροΐδης , Δημοσιογράφος.

Την εκδήλωση έκλεισε η συγγραφέας κ.Φελώνη Ευδοκία η οποία ευχαρίστησε το Δήμο Αγρινίου, τους ομιλητές και το κοινό που παραβρέθηκε

Διαβάστηκε 429 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.