Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:00 πμ
 
wm small
Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 00:55

Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: Επτά νέοι υποψηφίοι στον συνδυασμό «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» του Κώστα Λύρου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με συσσωρευμένη εμπειρία πολλών ετών προσφοράς στα δημοτικά δρώμενα και στο διαμορφωμένο σκηνικό των Δημοτικών υποψηφιοτήτων στο Δήμο μας , ανακοινώνω υποψήφιος στον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Λύρου. Έναν δημιουργικό, έντιμο άνθρωπο , επαγγελματία στο τόπο μας, που μόνο στόχο έχει να δουλέψει για να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής στον Δήμο μας και να σταματήσει η κατρακύλα.

1 Γιώργος Παλιούρας

Γιώργος Παλιούρας, Ελεύθερος Επαγγελματίας


Ανταποκρινόμενος στην πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Μεσολογγίου Κώστα Λύρου αποφάσισα να συμμετέχω στον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ως υποψήφιος γιατί θέλω με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσω την προσπάθεια του η οποία σκοπό έχει να αναβαθμίσει τον τόπο και το χωριό μου.

5 Κώστας Τσαφώνιας

Κώστας Τσαφώνιας, Αγρότης


Δηλώνω την υποψηφιότητά μου με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Λύρο , συμπαρατάσσομαι στην δημοτική κίνηση ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ και πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να δουλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας .

3 Ευάγγελος Κατσαρός

Ευάγγελος Κατσαρός, Αγρότης


Θέλω με τη δήλωσή μου αυτή να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου στον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Λύρο γιατί θέλω να λάβω μέρος με όλες μου τις δυνάμεις , που σκοπό έχει να δημιουργήσει ανάπτυξη για τα χωριά μας.

7 Χρήστος Κατσαρός

Χρήστος Κατσαρός, Αγρότης


Ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως σύμβουλος στην δημοτική κίνηση ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Λύρο γιατί εμπιστεύομαι τις ικανότητες , την εμπειρία αλλά και τις προθέσεις ενός αυτοδημιούργητου ανθρώπου από τον τόπο μας.

6 Παναγιώτης Μεταξιώτης

Παναγιώτης Μεταξιώτης, Αγρότης


Δηλώνω την υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του υποψήφιου Δημάρχου για τον Δήμο της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ,Κώστα Λύρου . Ζω και δραστηριοποιούμαι σε έναν τόπο , που θέλω να τον δω να φεύγει από την μιζέρια και για το σκοπό αυτό θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στον κοινό αγώνα.

2 Γλυκερία Στέλιου

Γλυκερία Στέλιου, Αγρότισσα


Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ  με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ι.Π.Μεσολογγίου Κώστα Λύρο και θα προσπαθήσω  να βοηθήσω τον τόπο μου , όσο μπορώ ,δίπλα σε ένα έντιμο , έμπειρο και αυτοδημιούργητο άνθρωπο του τόπου μας.

4 θεόδωρος Βασιλείου του Αποστόλου

Θεόδωρο Βασιλείου, Ιδιωτικός Υπάλληλος

Διαβάστηκε 658 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.