Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:57 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 19:49

Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Λύρου στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ν. Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Λύρου στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ν. Αιτωλοακαρνανίας.

Την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ν. Αιτωλοακαρνανίας ,στο Μεσολόγγι, επισκέφθηκε το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος  Κώστας Λύρος.

Συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του, ενημερώθηκε από τους προϊσταμένους της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, κ. Χρήστο Κολοβό και κ. Χρήστο  Καζαντζή συζητήσαμε για προβλήματα μείζονος σημασίας που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα και ανταλλάξαμε απόψεις για εύρεση θετικών και βιώσιμων πρακτικών. Ειδικότερα για το θέμα της κατάστασης των σχολικών κτιρίων και για το θέμα των σχολικών επιτροπών.

Μετά το  τέλος της συνάντησης, ο Κώστας Λύρος , δήλωσε: «Στα πλαίσια του συνεχούς  διαλόγου με τους φορείς  του τόπου μας, ενημερωθήκαμε σήμερα από τους προϊσταμένους των υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ,στο Μεσολόγγι, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους. Είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις  και  να τους εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας για την  προώθηση και επίλυση των χρόνιων ζητημάτων τους. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε  θετικό κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κατανόησης.

Ελπίζω και εύχομαι ,η πολιτεία με περισσότερη αποφασιστικότητα  να λύσει εκκρεμότητες χρόνιων  εκπαιδευτικών ζητημάτων που ταλαιπωρούν τον τόπο μας».

Διαβάστηκε 622 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/