Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 01:06

Φιλανθρωπική Εκδήλωση - Tραγουδάμε για την αγάπη - Σάββατο 13/4/2019 (Γυάλινο Μουσικό θέατρο - ΑΘήνα)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος  Νέο Φροντιστήριο, ο μεγαλύτερος φροντιστηριακός όμιλος στην Ελλάδα, καθώς αριθμεί 76 εκπαιδευτήρια σε Ελλάδα και Κύπρο (48 Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα, 29  Κέντρα Μελέτης σε Ελλάδα και Κύπρο).

Με δυναμική παρουσία στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από 50 συνεχή χρόνια, καθώς το πρώτο Νέο Φροντιστήριο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1968, στο κέντρο της Αθήνας, 

με πάνω από 5.500 μαθητές, με τουλάχιστον 550 καθηγητές και πάνω από 55.000 αποφοίτους πανεπιστημίου.

Συμμετέχουν αφιλοκερδώς στο τραγούδι και τη μουσική ο Στέφανος Κορκολής με την Σοφία Μανουσάκη, ο Κωνσταντίνος Καζάκος, τα Κίτρινα Ποδήλατα και οι Αλχημιστές.

Ελάτε να περάσουμε μαζί ένα όμορφο απόγευμα και να στηρίξουμε με την αγάπη μας τους συνανθρώπους μας.

Μέρος των εσόδων της  βραδιάς θα διατεθούν για την ενίσχυση της Μονάδας Ανακουφιστικής Αγωγής «Τζένη Καρέζη», της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το εν λόγω Ίδρυμα έχει σαν σκοπό του να προσφέρει φροντίδα σε χρονίως πάσχοντες ασθενείς προκειμένου να διασφαλίζεται ένα αξιοπρεπές επίπεδο ποιότητας της ζωής τους.


Επίσης  με   ανάλογο στόχο, δηλαδή  την έμπρακτη  στήριξη  αλλά και την  προβολή ηθικών  προτύπων  από  τα Αμεα  και την ισότιμη αποδοχή τους από  το κοινωνικό σύνολο, το  Νέο  Φροντιστήριο  αναλαμβάνει την υποστήριξη ως  « Υπερήφανος χορηγός » δύο αθλητών  της  Εθνικής

Ομάδας στο  δρόμο για  τους Παραολυμπιακούς   Αγώνες  στο Τόκυο  του  2020.

ΕΙΣΟΔΟΣ: 13€

ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210.25.19.009

 

Διαβάστηκε 2084 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.