Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:20 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 19:56

Live το παιχνίδι του Χαρίλαου Τρικούπη στην Αθήνα με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η μάχη της πεντάδας των πλέι οφ ανόδου στην Α2 μπάσκετ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και το telesport.gr δίνει ακόμα μια φορά το «παρών» στις κρίσιμες αναμετρήσεις των ομάδων που θέλουν να διεκδικήσουν το όνειρο!

Το κανάλι μας θα βρεθεί το απόγευμα του Σαββάτου 30 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο του Αιγάλεω «Σταύρος Βενέτης» για τον αγώνα του Διαγόρα Δρυοπιδέων με τον Χαρίλαο Τρικούπη από το Μεσολόγγι, μια πολύ κρίσιμη αναμέτρηση, από το αποτέλεσμα της οποίας μπορεί να σφραγιστεί η μάχη!

Ο Διαγόρας ήδη βρίσκεται με το ένα πόδι στα πλέι οφ με 14-9 ρεκόρ στις 23 αγωνιστικές. Σε περίπτωση που η ομάδα καταφέρει να πάρει τα εντός έδρας παιχνίδια της, τότε εξασφαλίζει το ένα εισιτήριο.

Η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη βρίσκεται σε μια εύθραυστη ισορροπία, αφού ισοβαθμεί στην 6η θέση με άλλες τέσσερις ομάδες, μόλις έναν βαθμό λιγότερο από τον Ιπποκράτη, που βρίσκεται στην 5η θέση!

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live1) το Σάββατο 30 Μαρτίου (ώρα έναρξης 17:00) για να παρακολουθήσετε ζωντανά και αποκλειστικά το πολύ σημαντικό παιχνίδι.

aitosports.gr

 

Διαβάστηκε 492 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.