Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:45 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 19:09

Σύσκεψη στο Μεσολόγγι για την αποσύνδεση των νοσοκομείων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε χθες ,Πέμπτη 28/03, στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Μεσολογγίου συνάντηση Φορέων της πόλης με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με το πάγιο αίτημα   για αποσύνδεση και ενίσχυση των Νοσοκομείων της Αιτωλοακαρνανίας.

Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, το Ε.Κ. Μεσολογγίου, τον Ιατρικό Σύλλογο Αιτωλ/νιας, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αιτωλ/νιας , την Α ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας ,τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Ι. Π. Μεσολογγίου ,τον Δικηγορικό Σύλλογο Ι.Π. Μεσολογγίου, τον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ι.Π. Μεσολογγίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει πως στη “συνάντηση αυτή συζητήθηκε το πρόσφατο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας που αυτονομεί Νοσοκομεία ,αφήνοντας εκτός τα δικά μας, και επικαιροποιήθηκε η κοινή απαίτηση όλων για την πραγματοποίηση της αποσύνδεσης και ενίσχυσης των Νοσοκομείων, όπως αυτή εκφράστηκε από όλους τους Φορείς του Νομού με κορύφωση τις μεγάλες κινητοποιήσεις του Ιανουαρίου του ’16 .Για το σκοπό αυτό ομόφωνα αποφασίστηκε να ζητηθεί άμεση συνάντηση ,καταρχήν με τους κυβερνητικούς βουλευτές και καθορίστηκαν οι επόμενες κινήσεις που πρόκειται να γίνουν.»

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 493 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.