Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 16:22

Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων συμμετοχής υποψηφίων ωφελούμενων στο έργο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων συμμετοχής υποψηφίων ωφελούμενων σε ένα σημαντικό έργο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, που υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020».

Το έργο περιλαμβάνει πανελλαδικές δράσεις επιδοτούμενης κατάρτισης (50 ώρες) και δωρεάν διαδικασίες πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων σε τεχνικές εξοικονόμησης ενέργειας για τους αλουμινοσιδηροκατασκευαστές, για τους τεχνίτες τοποθέτησης υαλοπινάκων, για τους ηλεκτρολόγους, για τους υδραυλικούς και για τους ψυκτικούς.

Απευθύνεται σε εργαζόμενους (μισθωτούς) επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας, με εξαρτημένη σχέση εργασίας (πλήρους ή μερικής απασχόλησης) οι οποίοι επιθυμούν να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, την επαγγελματική τους θέση και να ενισχύσουν τη δυνατότητα της επαγγελματικής τους κινητικότητας.

Καταληκτικός σκοπός του είναι η ενδυνάμωση των γνώσεων και των δεξιοτήτων των εργαζόμενων στον στρατηγικό τομέα Υλικά-Κατασκευές, με επικέντρωση σε θέματα Εξοικονόμησης Ενέργειας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητηθούν στην ιστοσελίδα του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ (www.imegsevee.gr ) στην ενότητα «Προσκλήσεις - Διαγωνισμοί», όπου διατίθεται και η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων συμμετοχής και στα τηλέφωνα του ΙΜΕ/ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Παραρτήματος  Δυτικής Ελλάδας 2610 438.557, 439.493.

 

Διαβάστηκε 396 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.