Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:47 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 11:59

Σε λειτουργία απο σήμερα η αίθουσα μυϊκής ενδυνάμωσης στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκινά από σήμερα η λειτουργία της αίθουσας μυϊκής  ενδυνάμωσης στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης» και θα λειτουργεί απογευματινές ώρες.

 Στην αίθουσα έγιναν εργασίες ανακαίνισης και συντήρησης, τοποθετήθηκε νέο δάπεδο και 7  καινούργια όργανα ενδυνάμωσης. Όσοι επιθυμούν να  αθλούνται  θα πρέπει να εκδώσουν  κάρτα αθλουμένου.

Τα δικαιολογητικά για την έκδοση της κάρτα είναι τα εξής:

  1. 1.Φωτογραφία
  2. Ιατρική βεβαίωση από παθολόγο ή καρδιολόγο που να αναγράφεται ότι είναι υγιείς και μπορούν να λάβουν μέρος σε αθλητικές δραστηριότητες. Πληροφορίες στο τηλ 26410 23818

Στις  παρεμβάσεις αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ο οποίος επισκέφθηκε τον ανακαινισμένο χώρο με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Νίκο Γκρίζη: «Ανακαινίζουμε το ΔΑΚ και προχωρούμε τις παρεμβάσεις μας παραδίδοντας μια αίθουσα στην οποία μπορούν να αθληθούν με ασφάλεια όλοι οι πολίτες. Ο χώρος αυτός ήταν χρόνια παραμελημένος. Σταδιακά καταφέραμε να τον αναβαθμίσουμε ώστε να είναι λειτουργικός. Αντικαταστήσαμε τον παλιό εξοπλισμό και συντηρήσαμε την αίθουσα. Μετά από χρόνια απαξίωσης  παρεμβαίνουμε στους αθλητικούς χώρους αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον μας για τις αθλητικές υποδομές του Δήμου. Έχουμε ήδη παρέμβει στο ΔΑΚ ανακατασκευάζοντας σχεδόν όλους τους αθλητικούς χώρους ενώ  έχουμε  ανακατασκευάσει το γήπεδο στην ΤΚ Αγίου Ανδρέα, Παπαδάτες. Καινούργιο Παναιτώλιο,  Δοκίμι,  Καλύβια,  Καραπαπά και 5Χ5 Καινουρίου.  Και βέβαια ας μην ξεχνάμε ότι προχωρήσαμε στην ανακατασκευή του Γηπέδου του Αγίου Κωνσταντίνου παραδίδοντας τους συμπολίτες μας ένα σύγχρονο και λειτουργικό γήπεδο».

Διαβάστηκε 457 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.