Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:08 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 16:29

Β' Εθνική (Βορράς): Ο Αντώνης Μιχάλογλου του Α.Ο. Αγρινίου στους κορυφαίους της 23ης αγωνιστικής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκε η 23η αγωνιστική της Β' Εθνικής στο Βορρά και το basketblog.gr αναδεικνύει τους κορυφαίους της αγωνιστικής και δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να αναδείξει τον MVP και τον προπονητή της αγωνιστικής.

Συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία το Ανατόλια, το οποίο επικράτησε αυτή τη φορά του Έσπερου Λαμίας και έκανε ένα ακόμα βήμα για την άνοδο στην Α2. Σπουδαία νίκη πέτυχε και το Αγρίνιο, το οποίο επιβλήθηκε των Μαχητών Πειραματικού. Επιστροφή στις νίκες για τους Ικάρους Σερρών που επικράτησαν των Φαρσάλων και έχουν ακόμα ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Νίκη ανάσα και για τη Γέφυρα που επιβλήθηκε του Μακεδονικού και ζει ακόμα με την ελπίδα της παραμονής στην κατηγορία. Πήρε τη νίκη ο Ερμής Λαγκαδά κόντρα στη Χαλκηδόνα και συνεχίζει τη δική του μάχη για μια θέση στην τελική πεντάδα.

Με βάση αυτά τα αποτελέσματα η συντακτική ομάδα του basketblog.gr αναδεικνύει τους κορυφαίους της 23ης αγωνιστικής και δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να αναδείξει τον MVP και τον προπονητή της αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

Δημήτρης Καραμπέκης (Ίκαροι Σερρών): Πολύ καλή εμφάνιση από το νεαρό Σερραίο γκαρντ κόντρα στα Φάρσαλα. Σε έναν αγώνα όπου οι Ίκαροι έδιναν τη μάχη με το χρόνο, μιας και ενδεχόμενη ήττα θα ήταν καταδικαστική για αυτούς, ο Καραμπέκης ήταν αυτός που λειτούργησε εξαιρετικά για την ομάδα του και μαζί με τον αρχηγό, Γιάννη Κακιούζη και τον Παντελή Γεωργιάνο χάρισαν τη νίκη στην ομάδα τους. Ο νεαρός γκαρντ πέτυχε 16 πόντους, ευστοχώντας και σε 1 τρίποντο.

Λευτέρης Γαλανίδης (Ανατόλια): Άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση από τον έμπειρο γκαρντ του Ανατόλια, αυτή τη φορά κόντρα στον Έσπερο Λαμίας. Ο Γαλανίδης ήταν άψογος τόσο δημιουργικά όσο και εκτελεστικά, ευστοχώντας σε 5 προσπάθειες από τα 6,75, δείγμα της καλής σχέσης που έχει με το τρίποντο, πετυχαίνοντας συνολικά 17 πόντους.

Γιώργος Αποστολίδης (Γέφυρα): Η ώρα του ηγέτη της Γέφυρας που βγήκε μπροστά και με την εμπειρία του "καθάρισε" με συνοπτικές διαδικασίες τον αγώνα με τον Μακεδονικό. Ο Αποστολίδης αποτελεί έναν από τους ιδανικότερους σκόρερ της κατηγορίας και το απέδειξε και κόντρα στον Μακεδονικό πετυχαίνοντας 26 πόντους με 5 τρίποντα και όντας ο κορυφαίος του αγώνας.

***Αντώνης Μιχάλογλου (Αγρίνιο): Μεστή εμφάνιση από τον έμπειρο πάουερ φόργουορντ του Αγρινίου κόντρα στους Μαχητές-Πειραματικού. Ο Μιχάλογλου ήταν ο παίκτης εκείνος που με τις προσπάθειες του τόσο κάτω από το καλάθι, όσο και από τη γραμμή του τριπόντου, χάρισε στην ομάδα του μια σπουδαία νίκη που τη διατηρεί σε τροχιά ανόδου. Συνολικά ο Μιχάλογλου πέτυχε 21 πόντους, ενώ βρήκε στόχο και σε 2 τρίποντα.

Τάσος Πιλκούδης (Ερμής Λαγκαδά): Πολύ καλή παρουσία από τον σέντερ του Ερμή Λαγκαδά κόντρα στη Χαλκηδόνα. Σε έναν αγώνα που ο Ερμής Λαγκαδά είχε το πάνω χέρι στα κρίσιμα σημεία, ο Πιλκούδης ήταν αυτός που με την παρουσία του κάτω από το καλάθι βοήθησε ώστε να έρθει η πολύτιμη νίκη. Ο Πιλκούδης σταμάτησε στους 18 πόντους όντας ο κορυφαίος της ομάδας του.

Προπονητής της αγωνιστικής: Κώστας Σίσκος (Ίκαροι Σερρών):

Οι Ίκαροι Σερρών βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο μετά από 23 αγωνιστικές και μπορεί οι ελπίδες να μην είναι με το μέρος τους τη δεδομένη χρονική στιγμή, στο παιχνίδι όμως που η μπάλα... έκαιγε, πήραν τη νίκη. Ο Κώστας Σίσκος έστησε αρμονικά την ομάδα και δεν κατάφερε να χάσει το προβάδισμα που απέκτησε, παίρνοντας παράλληλα μία νίκη που του δίνει ελπίδες για παραμονή στις εναπομείνασες αγωνιστικές.

basketblog.gr

Διαβάστηκε 485 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.