Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:19 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 15:56

Έγινε «του Κουτρούλη ο Γάμος» χθες στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου (φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου Ν.Αιτωλοακαρνανίας είναι σε εξέλιξη στο Αγρίνιο και θα διαρκέσει έως τις 18 Απριλίου 2019 αποτελώντας και φέτος μια σπουδαία πολιτιστική διαδικασία.

Χθες, Τετάρτη 27 Μαρτίου που ήταν και η «Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου» , η θεατρική ομάδα του 5ου Γυμνασίου Αγρινίου παρουσίασε την παράσταση την εμβληματική πολιτική μουσικοχορευτική φαρσοκωμωδία «Του Κουτρούλη ο Γάμος», κερδίζοντας τις εντυπώσεις και αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα της κατάμεστης αίθουσας.

Αξίζουν τα εύσημα σε όλους τους συντελεστές της παράστασης για την εξαιρετική διασκευή και τις ερμηνείες μιας κωμωδίας που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επίκαιρη .Το έργο του Αλέξανδρου Ραγκαβή γράφτηκε πριν από 176 περίπου χρόνια, εύκολα όμως θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί πως πρόκειται για μια σύγχρονη κωμωδία, στην οποία εμπλέκονται η φάρσα, ο έρωτας, οι μίζες, τα ρουσφέτια, η ψηφοθηρία καθώς και άλλες παθογένειες του πολιτικού μας συστήματος.

Οι φωτογραφίες του Γιάννη Γιαννακόπουλου 


agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1059 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.