Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:51 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 23:10

Τα διεθνή «μάτια» για τον Λιάβα και το άδοξο φινάλε

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το SDNA καταγράφει τον λόγο της (ηχηρής) απουσίας του Γιώργου Λιάβα από το τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής Νέων στην Elite Round, καθώς και το «fan club» που «έχτισε» ο 18χρονος παίκτης του Παναιτωλικού επί αγγλικού εδάφους και όχι μόνο

Πάνω που ο Γιώργος Λιάβας είδε την μετοχή του να κινείται σε επίπεδα limit up έπειτα από το γκολ που σημείωσε στη μεγάλη νίκη (2-1) της Εθνικής ομάδας Κ19 επί της Αγγλίας στη Γηραιά Αλβιόνα», δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κόντρα στη Τσεχία.

Κι αυτό ήταν κάτι που και απαρατήρητο δεν πέρασε και απογοήτευσε αρκετούς ξένους σκάουτερ, οι οποίοι περίμεναν μάταια να τον τσεκάρουν (και) στον αγώνα με την Τσεχία.

Να θυμίσουμε πως ο 18χρονος παίκτης του Παναιτωλικού μπήκε ως αλλαγή (για 19 λεπτά) στο πρώτο ματς της Elite Round κόντρα στη Δανία αγωνιζόμενος στην θέση του αριστερού μπακ.

Στο επόμενο ματς κόντρα στην Αγγλία πήρε φανέλα βασικού και παίζοντας ως δεξί μπακ για 64 λεπτά, σημείωσε το ένα εκ των δύο γκολ της Εθνικής ομάδας, κάτι που έφτανε και… περίσσευε για να γράψει το όνομά του σε πολλά ξένα μπλοκάκια.

Ωστόσο στην τρίτη και τελευταία αναμέτρηση δεν έπαιξε ούτε λεπτό, κάτι που απογοήτευσε πολλά από τα διεθνή «μάτια» που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου στο Λόφμπορο.

Όσο για το λόγο της απουσίας του;

Όχι φυσικά για λόγους τακτικής, αλλά εξαιτίας ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, που είχαν ως αποτέλεσμα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Γκούμας να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο νεαρός παίκτης του Παναιτωλικού πήρε πολλούς πόντους επί αγγλικού εδάφους και θα «μαγνητίσει» κόσμο στα μέρη μας (και) στους αγώνες της αγρινιώτικης ομάδας.

Ο Λιάβας…συστήθηκε την τρέχουσα σεζόν στο κοινό της Super League, μετράει 18 συμμετοχές με τον Παναιτωλικό και στις 11 εξ αυτών έχει πάρει φανέλα βασικού.

Το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο (μέχρι το 2021) και εσχάτως με τις εμφανίσεις του εκτός από το εξωτερικό, αρχίζει να αποκτά…θαυμαστές και στο εσωτερικό.

sdna.gr

Διαβάστηκε 519 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.