Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  10:27 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 18:54

Στο Μεσολόγγι την Πέμπτη ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας αύριο Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019, στις 10 το πρωί, θα βρίσκεται στο Μεσολόγγι, προκειμένου να παρευρεθεί στην παρουσίαση του ευρωπαϊκού έργου INVESTMENT. Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ι.Π Μεσολογγίου (Δημοτικό Κατάστημα, Π. Σταυροπούλου 31, 2ος όροφος).

Το πρόγραμμα αφορά στην ανάπτυξη ολοκληρωμένου δικτύου που συνδέει δεδομένα δημοσίων μεταφορών και παρέχει εξατομικευμένες τουριστικές προτάσεις για τους επισκέπτες της Δυτικής Ελλάδας, αξιοποιώντας τα δημόσια μέσα συγκοινωνίας για τη μετακίνησή τους.

Αργότερα, ο Περιφερειάρχης θα επισκεφτεί το έργο: συντήρηση – αποκατάσταση και άρση της επικινδυνότητας των Ε.Ο Αντιρρίου - Ιωαννίνων (Αντίρριο – Μεσολόγγι – Αγρίνιο – Αμφιλοχία – Μενίδι), προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών.

Διαβάστηκε 413 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.