Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:56 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 11:59

Ημερίδα στην Ναύπακτο με θέμα την «Η μείωση των πλαστικών μιας χρήσης και η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος» (Σαβ 30/3/2019 18:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμος Ναυπακτίας και ο Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 1ης Γ.Ε.Ν. Αιτωλ/νίας έχει βάλει στην πρώτη γραμμή προτεραιότητάς του την φροντίδα του περιβάλλοντος, γνωρίζοντας πως η προστασία του θα πρέπει να αποτελεί βασικό μέλημα καθενός από εμάς και με αφορμή την ένταξη του Δήμου στο πιλοτικό πρόγραμμα της δωρεάν διανομής σακκουλών Πολλαπλών Χρήσεων και τροχήλατων μέσων μεταφοράς από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε. (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.)

Διοργανώνουν

Ημερίδα με τίτλο: «Η μείωση των πλαστικών μιας χρήσης και η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος» με κεντρικό ομιλητή τον κ. Δημήτρη Πολιτόπουλο Πρόεδρο του Δ.Σ. του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ.)

Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:30 στο κτίριο Ναυπακτία του Δήμου (Λιμάνι)

Θα διατεθούν επίσης σακκούλες πολλαπλών χρήσεων και τροχήλατων μέσων μεταφοράς (καροτσάκια) του πιλοτικού προγράμματος, συσκευασμένο κομπόστ (παραχθέν προϊόν της διαδικασίας κομποστοποίησης) καθώς και ενημέρωση του προγράμματος κομποστοποίησης που συμμετέχει ο Δήμος μέσω του Συνδέσμου,  παράλληλα θα δοθεί και ενημερωτικό υλικό όλων των τομέων ανακύκλωσης του Δήμου μας (Ηλεκτρικές συσκευές, μπαταριών)

Η φροντίδα του περιβάλλοντος, αποτελεί δείκτη πολιτισμού, κοινωνικής  και περιβαλλοντολογικής συνείδησης γι’ αυτό και πρωτοστατούμε και προσπαθούμε συνεχώς στον τομέα της Ανακύκλωσης, με μοναδικό μας στόχο   η Ανακύκλωση να γίνει υπόθεση όλων μας.

Διαβάστηκε 449 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.