Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:17 μμ
 
wm small
Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 12:16

Στη φάση της υλοποίησης εισέρχεται ένα ακόμη σημαντικό έργο που αφορά τον εκσυγχρονισμό του ηλεκτροφωτισμού στο Δήμο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συγκεκριμένα, υπεγράφη η σύμβαση που αφορά  την ολοκλήρωση-συμπλήρωση των δικτύων ηλεκτροφωτισμού στις οδούς: Αγ Κωνσταντίνου, Λεωνίδα, Κίμωνος, Γορδίου, Κολοκοτρώνη, Ε. Στάικου, Κ. Βλαχοπούλου, 5η Πάροδος Καμαρούλας & Επαρχιακή Οδός Γουριώτισσας-Ρίγανης.

Το έργο προϋπολογισμού 200.000 ευρώ αναμένεται να αναβαθμίσει τις υποδομές και να βελτιώσεις τις συνθήκες ηλεκτροφωτισμού σε μεγάλο τμήμα του Δήμου  όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου: «Προχωρά σταδιακά  η εγκατάσταση νέου δικτύου στην πόλη με φωτιστικά σώματα χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης. Πρόκειται για ένα έργο το οποίο έρχεται να αντιμετωπίσει τις φθορές λόγω παλαιότητας και να αντιμετωπίσει τις σύγχρονες ανάγκες. Καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια εξασφαλίζουμε πόρους για να υλοποιήσουμε έργα ουσίας. Συγκεκριμένα στα τμήματα των οδών που υπάρχει παλαιό δίκτυο χωρίς φωτιστικά, θα επισκευαστούν τα υπάρχοντα αγκύρια, θα γίνει καθαρισμός των φρεατίων διέλευσης καλωδίων  και θα γίνει τοποθέτηση νέων σύγχρονων σωμάτων. Προχωράμε σε ένα σημαντικό έργο για την καθημερινότητα των πολιτών».

Διαβάστηκε 271 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.