Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:35 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019 20:44

Yπό δρακόντεια μέτρα ασφάλειας η παρέλαση στο Μεσολόγγι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, αλλά κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας έγινε η παρέλαση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μάρτιου στο Μεσολόγγι.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Υποδομών, Θάνος Μωραΐτης, ενώ παρούσα ήταν και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Τριανταφύλλου. Ο δήμαρχος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι του Στρατού των Σωμάτων Ασφαλείας, συλλόγων και φορέων, αλλά και πλήθος κόσμου, παρακολούθησαν την παρέλαση χειροκροτώντας τους μαθητές που πέρασαν με καμάρι.

Το πιο θερμό χειροκρότημα εισέπραξαν όμως οι φιλαρμονικές «Ιωσήφ Ρωγών» και «Διονύσιος Σολωμός», που παιάνιζαν το «Μακεδονία Ξακουστή», καθώς και ο Στρατός συγκινώντας τον κόσμο. Κάποιοι μάλιστα τους έραναν με ροδοπέταλα.

Εκείνο που προκάλεσε εντύπωση, ήταν η ισχυρή αστυνομική δύναμη που είχε δημιουργήσει έναν κλοιό πίσω, αλλά και μπροστά από την εξέδρα των επισήμων, ενώ αστυνομικοί βρίσκονταν σε πολλά σημεία των γύρω δρόμων. Ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων πολλών ετών υπό τον φόβο αποδοκιμασιών του κόσμου για την Συνθήκη των Πρεσπών.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ-aixmi-news.gr

Φωτό από onairnews.gr 

Διαβάστηκε 735 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.