Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:33 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019 20:41

25η Μαρτίου: περηφάνια και κοσμοσυρροή στην παρέλαση του Αγρινίου (βίντεο-φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Mε όλες τις δέουσες τιμές, εξαιρετικές καιρικές συνθήκες και πλήθος κόσμου (εκτιμάται περί τις 8-9.000) στο κέντρο της πόλης, το Αγρίνιο τιμά την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, την ημέρα που οδήγησε στην Ελευθερία του σκλαβωμένου Ελληνισμού.

Μετά την επίσημη Δοξολογία στην Μητρόπολη Αγρινίου και την κατάθεση Στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων της Πλατείας Μαρίας Δημάδη, ξεκίνησε στις 11.30 η παρέλαση που διεξάγεται ομαλά προκαλώντας συγκίνηση και περηφάνια.

Μαθητιώσα νεολαία και τμήματα συλλόγων και φορέων (Αναπήρων, Αντιστασιακών Οργανώσεων, μαθητριών Σχολής Αδελφών Νοσοκόμων, Τμήματος εκπαιδευομένων νέων Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα», 1ου Συστήματος Προσκόπων, Εθελοντριών Νοσοκόμων Ερυθρού Σταυρού) παρελαύνουν αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Δείτε  το φωτορεπορτάζ αλλά και ΕΔΩ

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1325 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.