Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019 20:36

25η Μαρτίου: Το Αγρίνιο εορτάζει την Εθνική Επέτειο με τις δέουσες τιμές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Επανάσταση του 1821 αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αγώνες του Ελληνικού Έθνους σε όλη την ιστορική διαδρομή του. Είναι ημέρα μνήμης, τιμής και ευγνωμοσύνης στους ηρωικούς αγωνιστές, στην ηρωική γενιά του 1821, η οποία οδήγησε στην Ελευθερία του σκλαβωμένου Ελληνισμού.

Το Αγρίνιο εορτάζει την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 με τις δέουσες τιμές και υπό ιδανικές καιρικές συνθήκες για την παρέλαση που θα ξεκινήσει στις 11.30 στο κέντρο της πόλης που έχει κατακλυσθεί από πλήθος κόσμου.

Πριν λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η επίσημη Δοξολογία στην Μητρόπολη και πλέον είναι σε εξέλιξη η κατάθεση Στεφάνων από τους εκπροσώπους των αυτοδιοικητικών και πολιτικών αρχών,μεταξύ των οποίων και ο δήμαρχος Αθηναίων Γ.Καμίνης,των Σωμάτων Ασφάλειας και Φορεών στο Μνημείο των Πεσόντων στην πλατεία Μαρίας Δημάδη. Παιανίζει η Φιλαρμονική του δήμου Αγρινίου.

   

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 656 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.