Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 19:06

Αντίθετο με την κατάργηση του ΤΕΙ το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπακτίας – Ψήφισμα για κινητοποιήσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας το σώμα, προχώρησε στη λήψη ομόφωνου ψηφίσματος σχετικά με την παραμονή του τμήματος του ΤΕΙ στον δήμο Ναυπακτίας.

Το nafpaktianews.gr δημοσίευσε το ομόφωνο ψήφισμα του δήμου Ναυπακτίας σε μια δέσμη έξι σημείων:

Το δημοτικό συμβούλιο εκφράζει την αντίθεσή του στην πρόταση του υπουργού παιδείας να καταργήσει το τμήμα των μηχανικών πληροφορικής του ΤΕΙ που στεγάζεται στο Αντίρριο.

Το τμήμα θεωρείται από τα πλέον επιτυχημένα και κατά συνέπεια η κατάργησή του και η μετακίνησή του δεν εξυπηρετεί εκπαιδευτικούς σκοπούς

Στηρίζουμε το αίτημα για ίδρυση πανεπιστημίου στην Αιτωλ/νία

Να ληφθούν μέτρα για τη δημιουργία μόνιμων εγκαταστάσεων στη Ναύπακτο,

Ο δήμος και η επιτροπή για το ΤΕΙ να διοργανώσουν για τις κινητοποιήσεις και την αντίδραση της κοινωνίας για την αδικία που γίνεται σε βάρος του δήμου μας, ενώ στις θέσεις του δήμου προσθέτουμε την ομόφωνη απόφαση της συνέλευσης του τμήματος για την παραμονή του στη Ναύπακτο.

nafpaktianews.gr

Διαβάστηκε 624 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.