Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 16:12

Στέλιος Παπακώστας ΄΄Σε σένα Σταμάτησα΄΄ Νέο τραγούδι 2019

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στέλιος Παπακώστας ΄΄Σε σένα Σταμάτησα΄΄

Ο χαρισματικός καλλιτέχνης πιο ώριμος και ανανεωμένος εντυπωσιάζει με το ολοκαίνουριο τραγούδι Σε σένα σταμάτησα το οποίο κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες και αναμένεται να γίνει αμέσως επιτυχία.

Ένα τραγούδι έκπληξη το οποίο σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο, καθώς πρίν την επίσημη κυκλοφορία του αποκόμισε πολύ καλές κριτικές απο ραδιοφωνικούς παραγωγούς και όχι μόνο.

Την μουσική συνυπογράφει μαζί με τον ταλαντούχο Κώστα Καριοφύλλη και τους στίχους ο ίδιος.

Η ενορχήστρωση ανοίκει για ακόμη μια φορά στον Νίκο Κέρκυρα και η παραγωγή στον Christian Rahm.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ !

Μια σουρεάλ ιστορία αγάπης μεταφέρει την δική της πραγματικότητα στον τηλεθεατή,  με ένα video clip που σε καθηλώνει απο τα πρώτα μόλις δευτερόλεπτα.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Νίκος Καρανικόλας και την διεύθυνση φωτογραφίας οι Κωνσταντίνος Μπέσιος και Χρήστος Νεμποτάκης.

Πάρτε μια γεύση εδώ :

Facebook: SteliosPapakostasOfficialPage

Instagram: Stelios_Papakostas

Youtube: Please Subscribe to my channel http://bit.ly/2qw2JEt

Το νέο τραγούδι, είναι διαθέσιμο σε όλα τα digital stores,& streaming platforms ενώ μπορείτε να απολαύσετε το video clip στο Official YouTube Channel του Στέλιου Παπακώστα και σε επιλεγμένα ραδιόφωνα.

 

Διαβάστηκε 2053 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.