Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  9:51 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 19:22

Φοιτητές ΔΠΠΝΤ: «Το Τμήμα μας είναι το ‘εύκολο θύμα’ της Κυβέρνησης»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην απόφαση της Κυβέρνησης για κατάργηση του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών αντιδρά ο Φοιτητικός Σύλλογος του Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών που εδρεύει στο Αγρίνιο, τονίζοντας ότι «για ακόμη μία φορά το τμήμα μας γίνεται το ‘εύκολο θύμα’ της Κυβέρνησης». Ο Φοιτητικός Σύλλογος μάλιστα εξέδωσε απόφαση, η οποία βρίσκεται αναλυτικά ΕΔΩ.

Οι φοιτητές απαιτούν:

-Την διατήρηση της φύσης και τον τίτλο του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών, την παραμονή του στο Πανεπιστήμιο Πατρών, αλλά και τη μεταφορά του στην πόλη της Πάτρας, εφόσον πληρούνται όλα τα Ακαδημαϊκά κριτήρια για αυτή την κίνηση (όπως υλικοτεχνικές υποδομές).

-Την διακοπή σεναρίων περί δημιουργίας Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων Δυτικής Ελλάδας ή μεταφοράς του τμήματος σε πόλεις όπως η Αμαλιάδα.

-Την κατάργηση του Νόμου Διαμαντοπούλου και την έκδοση προεδρικού διατάγματος που κατοχυρώνει τα επαγγελματικά δικαιώματα που χρόνια διεκδικούν, ΠΕ Πολιτιστικής Διαχείρισης καθώς και το ΠΕ19.

-Πιστοποίηση-ΦΕΚ γνώσης ECDL και για τους προπτυχιακούς φοιτητές και για τους αποφοίτους

-Την κατάργηση του Νομοσχεδίου Γαβρόγλου

-Αξιοπρεπή και ποιοτική μέριμνα για όλους τους φοιτητές

-Άρτες υλικοτεχνικές υποδομές

-Δημόσια και δωρεάν Παιδεία

-Άμεση λύση των προβλημάτων του Τμήματος

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 735 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.