Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  9:44 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 17:53

ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ : Όταν τα φλας «καίγονται»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

NEA ΠΑΣΕΓΕΣ: μάχη σε όλα τα επίπεδα για τον υψηλής ευκρίνειας φωτογραφικό διαγωνισμό για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του γεωργικού τομέα.

Η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ ενημερώνει τα μέλη της, τους παραγωγούς και τους πολίτες της χώρας ότι συνεχίζεται η προσπάθεια κατάδειξης στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας της πολλών megapixel ψηφιακής φωτογραφίας, με την οποία επιχειρήθηκε να προκαθοριστεί το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για το 31 εκατ. ευρώ έργο του ψηφιακού μετασχηματισμού του αγροτικού τομέα.

Πρόκειται για Διεθνή Διαγωνισμό, η προκήρυξη του οποίου, όμως, «φιλοτεχνήθηκε» κατά τρόπο που μόνο μια εταιρεία στην Ελλάδα θα μπορούσε να ελπίζει ανάληψη του έργου. Αυτό τουλάχιστον είχαν κατά νου οι εμπνευστές της όλης μεθόδευσης, οι οποίοι και έκαναν το λάθος να μας υποτιμήσουν.

Μετά την προσφυγή μας στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών και ύστερα από την επίσημη καταγγελία που χθες καταθέσαμε στην Ενιαία Aνεξάρτητη Aρχή Δημοσίων Συμβάσεων και αφού προηγήθηκε σχετική επιστολή προς τα εμπλεκόμενα υπουργεία, ακόμη και προς τον πρωθυπουργό, αλλά και «ανοιχτή επιστολή» προκειμένου να αναδειχθούν οι πραγματικές διαστάσεις της υπόθεσης, η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ καθιστά σαφές ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια ακολουθώντας κάθε προσφερόμενη θεσμική οδό, καθώς αυτό επιβάλει ο ρόλος μας και η ευθύνη που ως φορέας έχουμε αναλάβει έναντι των μελών μας, έναντι των χιλιάδων παραγωγών που εκπροσωπούμε.

Η επιστημονική κοινότητα είναι μαζί μας. Η κοινή γνώμη είναι μαζί μας. Το δίκαιο και η ηθική. Στο ίδιο στρατόπεδο και ο κοινός νους. Ακόμη και στην απίθανη εκείνη περίπτωση κατά την οποία οι ιθύνοντες αγνοήσουν την πραγματικότητα και βρουν προσχήματα για να παρακάμψουν θεσμούς και διαδικασίες, θεωρούμε ότι ως φορέας θα έχουμε με εντιμότητα και συνέπεια πράξει το καθήκον μας. Σήμερα, όλοι γνωρίζουν. Πλέον έχει αποκαλυφθεί το πώς λειτουργεί το «σύστημα» και ποιοι εκφράζουν, για ποιους ποιες αγωνίες…

Σεβόμενοι τις διαδικασίες που έχουμε κινήσει και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στους θεσμούς του κράτους, θα περιοριστούμε, επί του παρόντος, στα προαναφερθέντα, αναμένοντας τις εξελίξεις.

Ευχαριστούμε όλα τα μέσα ενημέρωσης που τιμώντας το ρόλο τους συνέβαλαν στο να γνωρίσουν οι Έλληνες πολίτες κι δη οι αγρότες το τι στην πραγματικότητα ισχύει και τι όχι σχετικά με το έργο και τον διαγωνισμό, να αντιληφθούν το τι στην πραγματικότητα υπάρχει, τι και ποιον υπηρετεί το όλο εγχείρημα, έτσι όπως σχεδιάστηκε.

Τέλος, γνωρίζουμε στους αγρότες της χώρας ότι η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ θα συνεχίσει εκ του σύνεγγυς να παρακολουθεί όλα όσα αφορούν τον κλάδο, θα συνεχίσει να παρεμβαίνει υπερασπιζόμενη τα συμφέροντά τους και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να μετατρέψει το χώρο σε τσιφλίκι του.

Διαβάστε το επισυναπτόμενο κείμενο της καταγγελίας μας στην Ενιαία Aανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων.

 

Διαβάστηκε 864 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία