Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:43 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 09:35

O Κώστας Η.Κουμπουλής Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου (ΔΕ Μακρυνείας) με τον συνδυασμό Αγρίνιο "Νέα Αρχή - τόπος να ζείς"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Ονομάζομαι Κουμπουλής Κώστας και κατάγομαι από την Καψοράχη Μακρυνείας του Δήμου Αγρινίου και θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αγρινίου – ΔΕ Μακρυνείας.

Η συμμετοχή μου στο συνδυασμό «Αγρίνιο Νέα Αρχή – τόπος να ζεις», του Δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου, ξεπερνά κάθε κομματική, ιδεολογική και προσωπική φιλοδοξία.

Σκοπός μου είναι να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών και να τα στηρίξω με καθαρό-νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Προσωπικοί μου στόχοι  είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη:

  • της ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας
  • του πολιτισμού, της παράδοσης και του αθλητισμού
  • της οικολογικής συνείδησης και της προστασίας του φυσικού μας περιβάλλοντος

Οι παραπάνω στόχοι επιτυγχάνονται με προγραμματισμό, δουλειά και με την συμμετοχή περισσότερων στα κοινά, διαλύοντας έτσι την εικόνα  αδράνειας που έχει η σημερινή κοινωνία μας.

Πιστεύω ότι η πρακτική της διαχείρισης της καθημερινότητας και της εξασφάλισης των κεκτημένων σε βάρος της προοπτικής, του οράματος, της ελπίδας των παιδιών μας αλλά και των ανήμπορων δεν μπορεί να μας αφήνει αδιάφορους και αδρανείς.

Θεωρώ ότι η ενασχόληση με την Αυτοδιοίκηση είναι προσφορά και υποχρέωση όλων μας, στο βαθμό που αναλογεί στον καθένα, και ανήκοντας στη γενιά της αλληλεγγύης, βλέπω το πρόβλημα και την  ανάγκη του γείτονα ως υπόθεση και φροντίδα όλων μας.

      Στη στράτευση αυτή κανείς δεν περισσεύει. Δεν υπάρχουν όρια, χρώματα και αποκλεισμοί μπροστά στα προβλήματα της καθημερινότητας, στην ανάπτυξη της περιοχής μας και τη συμπαράσταση στον Πολίτη.

Στο συνδυασμό «Αγρίνιο Νέα Αρχή – τόπος να ζεις» παλεύουμε  όλοι συλλογικά, για μια Αυτοδιοίκηση που έχει σαν όραμα την αναγέννηση της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αγρινίου υποβάλλοντας νέες ιδέες με εργατικότητα και θετική ενέργεια.

Μαζί, θα επιτύχουμε την υπέρβαση και θα συνεχίσουμε το έργο του Δημάρχου μας Γιώργου Παπαναστασίου με στόχο ο Δήμος μας να είναι ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ,  ΔΥΝΑΤΟΣ, και ΚΑΘΑΡΟΣ.

Κώστας Η.Κουμπουλής

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Καψοράχη Μακρυνείας του Δήμου Αγρινίου το 1967 από γονείς αγρότες και έζησα εκεί μέχρι 18 ετών.

Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Γαβαλούς και στη συνέχεια εκπλήρωσα τη στρατιωτική μου θητεία επί διετίας.

Είμαι στέλεχος σε Υπηρεσία του Δημοσίου τομέα από το 1988  με εξειδίκευση στα πληροφοριακά συστήματα και στην ασφάλεια των επικοινωνιών.  Έχω συμβάλει στην πλήρη μηχανογράφηση της Υπηρεσίας που εργάζομαι καθώς  έχω παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων σε διάφορα κέντρα κατάρτισης  του δημοσίου τομέα. Παράλληλα με την εργασία μου δραστηριοποιούμαι και ως σύμβουλος επιχειρήσεων Τουριστικού τομέα.

Έχω ένα γιο, 24 ετών, που είναι απόφοιτος ΑΤΕΙ με εξειδίκευση στην διαχείριση συστημάτων εφοδιασμού και μεταφορών.

Ως Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καψοράχης από 2007, ασχολούμαι ενεργά  με τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας. Από τη θέση αυτή, με συντονισμένες  ενέργειες και παρεμβάσεις μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στις αρμόδιες Κρατικές Υπηρεσίες, συνέβαλα ανιδιοτελώς  στην επίλυση θεμάτων μεγάλης σημασίας με μόνο γνώμονα μου την ανάπτυξη και την προβολή του τόπου που μεγάλωσα και αγαπώ. Σημαντικές  είναι οι παρεμβάσεις μου  για την περιβαλλοντική  αναβάθμιση,  προστασία  και ανάδειξη της μεγαλύτερης λίμνης της Ελλάδας, της Τριχωνίδας.

Πριν αρκετά χρόνια δημιούργησα και συνεχίζω να διαχειρίζομαι το ειδησεογραφικό site Μακρυνεία News www.makrinianews.gr προβάλλοντας την περιοχή μας και ενημερώνοντας τους συντοπίτες μου για ότι συμβαίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα μας.

Η ενασχόλησή μου με τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Καψοράχης  μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά την λειτουργία και τις διαδικασίες που διέπουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Συνεργάστηκα επιτυχώς με τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος αλλά και με παραγωγικούς φορείς της περιοχής μας οι οποίοι μου έδωσαν την ώθηση να ασχοληθώ με τα κοινά εκτιμώντας  την μεγάλη μου αγάπη  και θέληση να ζήσω και να δημιουργήσω ξανά στον τόπο που γεννήθηκα.

Η πρόσκληση του Δημάρχου μας Κου Γιώργου Παπαναστασίου για συστράτευση στην πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση ήταν μεγάλη τιμή για μένα και με οδήγησε στην απόφαση να διεκδικήσω την ψήφο και την αγάπη των συμπολιτών μας ως υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου στον Δήμο Αγρινίου.

Τι Πιστεύω

Η συμμετοχή μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στοχεύει στο να υπηρετήσω τους συμπολίτες μου με πολλή δουλειά και γόνιμη συνεργασία, χωρίς ιδεοληπτικές αγκυλώσεις.

Στη σημερινή εποχή η δημιουργικότητα και η συλλογική δουλειά διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πρέπει να παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας και να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει ο Δήμος και η ευρύτερη περιοχή.

Οφείλουμε ενωμένοι να προσπεράσουμε τους σκοπέλους και να χτίσουμε το μέλλον.

Δεν χωράνε διαχωρισμοί και ίντριγκες, ειδικά στην τοπική αυτοδιοίκηση.

 

Στην πρώτη γραμμή για να γίνω η δικιά σου φωνή

Ζητώ την στήριξή σου σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα

Διαβάστηκε 729 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.