Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:59 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 21:48

ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζουμε την «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου Σταύρο Καμμένο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κριτική στον δήμαρχο Αγρινίου και μήνυμα σε “πρόσωπα και δυνάμεις που δοκιμάστηκαν, απέτυχαν και αποδοκιμάστηκαν από το λαό του Αγρινίου”.

«Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς προοδευτικούς πολίτες να συστρατευτούν στην προσπάθεια να απαλλαγούμε από τον πιο αποτυχημένο Δήμαρχο που πέρασε στην ιστορία της πόλης μας. Τους καλούμε παράλληλα να μην επιτρέψουν με την ψήφο τους να «αναστηθούν» πρόσωπα και δυνάμεις που δοκιμάστηκαν, απέτυχαν και αποδοκιμάστηκαν από το λαό του Αγρινίου», αναφέρει ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας .Το κομματικό όργανο εκφράζει τη στήριξη στην «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Σταύρο Καμμένο.

Η ανακοίνωση:

Οι δημοκρατικές διαδικασίες της δημοτικής παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία»ανέδειξαν ομόφωνα τον Σταύρο Καμμένο ως υποψήφιο δήμαρχο Αγρινίου.
Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας και όλες οι Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου και των δημοτικών ενοτήτων,διαψεύδοντας τις «φήμες» που διασπείρονται από κάποιους που ανησυχούν με το νέο ξεκίνημα της παράταξης και προσπαθούν να ψαρέψουν σε θολά νερά, διατρανώνουν την ομόφωνη απόφαση τους να στηρίξουν με την συμμετοχή μελών και στελεχώντους την «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» και τον επικεφαλής Σταύρο Καμμένο.
Η συμμετοχή μας στη συγκρότηση και λειτουργία της μεγάλης, ενωτικής, προοδευτικής, δημοτικής παράταξης είναι συνεπής και συνεχής από την ίδρυσή της και δεν υπόκειται σε προεκλογικούς τυχοδιωκτικούς σχεδιασμούς.
Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς προοδευτικούς πολίτες να συστρατευτούν στην προσπάθεια να απαλλαγούμε από τον πιο αποτυχημένο Δήμαρχο που πέρασε στην ιστορία της πόλης μας.
Τους καλούμε παράλληλα να μην επιτρέψουν με την ψήφο τους να «αναστηθούν» πρόσωπα και δυνάμεις που δοκιμάστηκαν, απέτυχαν και αποδοκιμάστηκαν από το λαό του Αγρινίου.
Ήρθε η ώρα ο δήμος μας να γυρίσει σελίδα. Να δώσουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους με όραμα, σχέδιο, εμπειρία και διάθεση για δημιουργίανα χτίσουν μαζί με όλους τους συμπολίτες μας το Αγρίνιο του αύριο.
Σήμερα υπάρχει μόνο ΜΙΑ επιλογή.
Στηρίζουμετην «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Σταύρο Καμμένο.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 804 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 23:03
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/