Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  4:15 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 21:45

Super League: O Ενέα Μιχάι του Παναιτωλικού απαντά στις ερωτήσεις των φιλάθλων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο αμυντικός του Παναιτωλικού Ενέα Μιχάι θα απαντήσει στις ερωτήσεις των φιλάθλων στην καθιερωμένη πλέον “συνέντευξη της εβδομάδας”, η οποία φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League.

Όπως αναφέρει η δημοσίευση στο superleaguegreece.net: “Στείλτε την ερώτησή σας μέχρι και τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019 (και ώρα 14:00) στον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Παναιτωλικός, στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο “ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΧΑΪ”, δίνοντας έγκυρη διεύθυνση e-mail, κινητό τηλέφωνο και το ονοματεπώνυμό σας.

Θα ακολουθήσει κλήρωση και ένας τυχερός φίλαθλος θα κερδίσει υπογεγραμμένο αναμνηστικό από τον Ενέα Μιχάι, προσφορά της ΠΑΕ Παναιτωλικός”.

Twitter: @Super_League_GR
Instagram: @Super_League_GR

 

Διαβάστηκε 702 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.